Kasanızın önü kapalı hava almaz. İleriye dönük olsun dersen FSP 500W 80+ aktif PFC'li bir PSU vardı ona bakabilirsin. Corsair VS450 ile fiyatları aynı. Anakartı Gigabyte B450M S2H alabilirsin. SSD nerede?
RAM için benzer fiyatlarda satılan Crucial, Corsair vb. bilinen markaları tercih edin. Ayrıca 2x4GB veya mümkünse 2x8GB olarak çift kanal RAM kullanın, Ryzen APU'lar için performans konusunda daha iyi.
RAM için benzer fiyatlarda satılan Crucial, Corsair vb. bilinen markaları tercih edin. Ayrıca 2x4GB veya mümkünse 2x8GB olarak çift kanal RAM kullanın, Ryzen APU'lar için performans konusunda daha iyi.
@İsmet0000
Eğer Windows 10 kullanacaksan HDD ile zulüm oluyor. Kendimden biliyorum. En azında 120 GB bir SSD almaya çalışın. HDD ile fotoğrafları bile zor açıyordum.
S2h ile H arasında görebildiğim kadarıyla sadece RAM MHZ farkı var. S2H'da desteklenen en fazla RAM mHz'si 3200 iken, H anakartın da 3600. Ne açıdan sıkıntı olmaz? Bir de lütfen noktalama işaretlerine uyun. Alıntılama yapacağım yapamıyorum.