S SkylinexT Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 32 26 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi termal macun olarak THERMAL GRIZZLY Kryonaut cpu soğutucu olarak AMD Wraith Prism yeterli olur mu ?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi termal macun olarak THERMAL GRIZZLY Kryonaut cpu soğutucu olarak AMD Wraith Prism yeterli olur mu ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #2 Termal macun seçimin pahalı. Ayrıca Wraith Prism, macun sürülü geliyor.
S SkylinexT Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 32 26 Nisan 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Termal macun seçimin pahalı. Ayrıca Wraith Prism, macun sürülü geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, en iyisi olsun istedim.
BerkayZ87 dedi: Termal macun seçimin pahalı. Ayrıca Wraith Prism, macun sürülü geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum, en iyisi olsun istedim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #4 SkylinexT dedi: Evet biliyorum, en iyisi olsun istedim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam.
S SkylinexT Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 32 26 Nisan 2022 #5 BerkayZ87 dedi: Gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Nedenini söyleyebilir misiniz ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #6 SkylinexT dedi: Nedenini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çünkü Wraith Prism + Kryonaut parasına, daha iyi bir soğutucu alabiliyorsun.
SkylinexT dedi: Nedenini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çünkü Wraith Prism + Kryonaut parasına, daha iyi bir soğutucu alabiliyorsun.
S SkylinexT Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 32 26 Nisan 2022 #7 BerkayZ87 dedi: Çünkü Wraith Prism + Kryonaut parasına, daha iyi bir soğutucu alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bütcesinde değilim açıkcası, tahmince T6 tavsiye edersiniz.
BerkayZ87 dedi: Çünkü Wraith Prism + Kryonaut parasına, daha iyi bir soğutucu alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bütcesinde değilim açıkcası, tahmince T6 tavsiye edersiniz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #8 SkylinexT dedi: Bütcesinde değilim açıkcası, tahmince T6 tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Onu tavsiye etmeyecektim ancak almaya kararlıysanız alabilirsiniz.
SkylinexT dedi: Bütcesinde değilim açıkcası, tahmince T6 tavsiye edersiniz. Genişletmek için tıkla... Onu tavsiye etmeyecektim ancak almaya kararlıysanız alabilirsiniz.
S SkylinexT Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 32 26 Nisan 2022 #9 BerkayZ87 dedi: Onu tavsiye etmeyecektim ancak almaya kararlıysanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok fazla T6 tavsiyesi gördüm onu tavsiye edebileceğinizi zannettim, sizin tavsiyeniz ne olur ?
BerkayZ87 dedi: Onu tavsiye etmeyecektim ancak almaya kararlıysanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok fazla T6 tavsiyesi gördüm onu tavsiye edebileceğinizi zannettim, sizin tavsiyeniz ne olur ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #10 SkylinexT dedi: Çok fazla T6 tavsiyesi gördüm onu tavsiye edebileceğinizi zannettim, sizin tavsiyeniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Daha şık bir tasarıma sahip olan Dark Freezer X129 olurdu. Tabii kasanızı da bilmem gerekiyor onu önerebilmem için.
SkylinexT dedi: Çok fazla T6 tavsiyesi gördüm onu tavsiye edebileceğinizi zannettim, sizin tavsiyeniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Daha şık bir tasarıma sahip olan Dark Freezer X129 olurdu. Tabii kasanızı da bilmem gerekiyor onu önerebilmem için.