Ryzen 3500X sistem alınır mı?

Bütçe
9500
9400 TL'ye monitör dahil dikkat edersen, konu sahibi monitörü 1400 TL seçmiş, bende 1400 TL çıkartarak, 8000 TL civarına sistem dizmeye çalıştım, 9400 TL ile sadece kasa toplansa daha kaliteli bileşenler seçilebilirdi.
Yok ben arkadaşın kendi topladığı PC'ye eleştiri yapmıştım.

8200 TL civarı, RTX 2070 Super'li sistem.

SanDisk SSD Plus serisi sorunlu maalesef kendimden biliyorum. Onun dışında güzel sistem.

Eline sağlık güzel PC. Arkadaş bunu seçmeli fakat aklıma bir soru takıldı. Sandisk'in bazı SSD'leri sorunlu diyorlardı, o sorunlular sizin önerdiğiniz değil ise mükemmel.
Evet aynı şeyi A400 için de söylüyorlardı, aynı fiyata doğru düzgün SSD bulamadım.
SanDisk SSD Plus serisi sorunlu maalesef kendimden biliyorum. Onun dışında güzel sistem.
O zaman A400 ile değiştirsin konu sahibi, A400'ler de de iç açıcı durum yok maalesef, donanımarşivinin forumunda da çokça gördüm A400'ün sorunlu olduğunu, sen ne önerirsin?

8200 TL civarı, RTX 2070 Super'li sistem.

Hocam 2070 Super ama 600Watt hayatta yetmez böyle bir sisteme anakart 2133MHz RAM'ler 3000MHz.

Hocam 2070 Super ama 600Watt hayatta yetmez böyle bir sisteme anakart 2133MHz RAM'ler 3000MHz.
Aynı anakartla 3000MHz rahat kullanabiliyorum, anakartın sitesinde 3600'e kadar desteklediği yazıyor, orada öyle yazmışlar takılma oraya.
Detaylı bilgi için : B450M S2H
1.PNG

70 TL Fazla verip 700 Watt alabilirsin :)
PSU olarak bu alınabilir, eğer sıkıntısı varsa arkadaşlar mudahale eder ama High Power iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı