Geleceğe dönük olması açısından daha iyi ileride belki rtx 4060 alacak. Böyle düşününce mantıklı bir harcama ve yatırım. Hem 12 thread olan işlemciler render gibi işlemlerde daha performanslı oluyor Intel 9.nesil işlemcilerin tutulmamasının sebebi thread sayısının az olması.
Dur yapma! Sakın itopyadan alma. 300 tl daha fazla verip vatandan almalısın. Bana aynı sistemi gönderdiler ucuz diye aldık. Pubg low ayarlar 40 fps alıyorum. Kusurlu malı değiştirmediler. Hattan düşürüyorlar.
Geleceğe dönük olması açısından daha iyi ileride belki rtx 4060 alacak. Böyle düşününce mantıklı bir harcama ve yatırım. Hem 12 thread olan işlemciler render gibi işlemlerde daha performanslı oluyor Intel 9.nesil işlemcilerin tutulmamasının sebebi thread sayısının az olması.
Kankam Ryzen 3600 işlemcisine çekersem MSI RTX 2060 VENTUS mu tercih etmeliyim GTX 1660 Super mi sence? performans bazında çok fark olur mu yoksa ısınma rahatsız eder mi bilemedim
şu şekilde aşağıdaki sistem 7000 TL itopya.
Kankam Ryzen 3600 işlemcisine çekersem MSI RTX 2060 VENTUS mu tercih etmeliyim GTX 1660 Super mi sence? performans bazında çok fark olur mu yoksa ısınma rahatsız eder mi bilemedim
şu şekilde aşağıdaki sistem 7000 TL itopya.
Bu sistem SSD dışında güzel sadece SSD si kronik sorunlu onun dışında çok uzun yıllar rahat bir şekilde kullanırsın ama 3600 alıp yanına 1660S de alabilirsin bütçene bağlı 2060 alırsan yaklaşık 15 FPS fark eder.