Ryzen 3600 5700XT Xigmatek Scylla 240 mm sıvı soğutmalı sisteme sahibim. İşlemcim 4.20 GHz 1.325 hız aşırtmalı oyunlarda maximum 75 derece. Ekran kartım ASUS STRIX 5700XT oda 74 derece sizce bu sıcaklıklar zarar verir mi sisteme?
RX 5700 XT Gaming X var bende de bendeki sıcaklık bile senden çok dert yapma klasik AMD 70 derecede fan çalışıyor. Eklem sıcaklığı 100 derece üstüne çıkıyor 2K yeni oyunlarda.
Oyunda o işlemci sıcaklığı o soğutucuyla bana fazla geldi. Bir de ekran kartınızı ne zaman aldınız? O 5700 Strix serisi fabrikasyon hatalı. ASUS'un açıklamasından seri koduna bakıp öğrenebilirsin. Ekstra olarak kasanız nedir?
Hardware Unboxed'ın yeni incelemesinde ASUS'un 5700XT modeline yapılan BIOS güncellemesi test edilmiş. Ayrıca 5700XT Strix kullanan bir çok kullanıcı VRM bloğundaki 2 vidanın Heatsink ile PCB'yi birbirine sıkıca yapıştırmadığını, 2 vidanın boyunun diğer vidalara göre uzun olduğunu ve Heatsink...
Yaklaşık bir ay önce ASUS'un 5700XT ROG STRIX kartlarında soğutucu bloğun karta fabrikasyon hatası nedeniyle tam oturmadığı sebebiyle fazla ısınmasına sebep olan sorunu belirtmek için konu açmıştım. ASUS'dan açıklama geldi o konuyla ilgili. ASUS ilk başta AMD'yi suçlayan bir grafik paylaştı...
RX 5700 XT Gaming X var bende de bendeki sıcaklık bile senden çok dert yapma klasik AMD 70 derecede fan çalışıyor. Eklem sıcaklığı 100 derece üstüne çıkıyor 2K yeni oyunlarda.