Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 29 Aralık 2019 #11 Emir M. dedi: Eki Görüntüle 479602 Nerede yazıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Şimdi kızma bana ama HWinfo diye HWmonitor yazmışım. HWinfo'da aşağıda anakart bolumunde hepsi yazıyor.
Emir M. dedi: Eki Görüntüle 479602 Nerede yazıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Şimdi kızma bana ama HWinfo diye HWmonitor yazmışım. HWinfo'da aşağıda anakart bolumunde hepsi yazıyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 29 Aralık 2019 #12 Lemi Galip dedi: Şimdi kızma bana ama HWinfo diye HWmonitor yazmışım. HWinfo'da aşağıda anakart bolumunde hepsi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hemen bakayım o zaman. Bahsettiğiniz şey CPU PECI mi hocam?
Lemi Galip dedi: Şimdi kızma bana ama HWinfo diye HWmonitor yazmışım. HWinfo'da aşağıda anakart bolumunde hepsi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hemen bakayım o zaman. Bahsettiğiniz şey CPU PECI mi hocam?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 29 Aralık 2019 #13 Emir M. dedi: Hemen bakayım o zaman. Eki Görüntüle 479627 Bahsettiğiniz şey CPU PECI mi hocam? Genişletmek için tıkla... Garip ben MSI Bazooka V2 kullanıyorum. Onda yazıyor. 98 dereceyi gördüm . PECI yanlış hatırlamıyorsam kuzey köprüsü.
Emir M. dedi: Hemen bakayım o zaman. Eki Görüntüle 479627 Bahsettiğiniz şey CPU PECI mi hocam? Genişletmek için tıkla... Garip ben MSI Bazooka V2 kullanıyorum. Onda yazıyor. 98 dereceyi gördüm . PECI yanlış hatırlamıyorsam kuzey köprüsü.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 29 Aralık 2019 #14 Lemi Galip dedi: Garip ben MSI Bazooka V2 kullanıyorum. Onda yazıyor. 98 dereceyi gördüm . PECI yanlış hatırlamıyorsam kuzey köprüsü. Genişletmek için tıkla... PECI sabit hocam değişmiyor hep 40 derece. Bu kartta yokmuş demekki. Bazooka değil benimki.
Lemi Galip dedi: Garip ben MSI Bazooka V2 kullanıyorum. Onda yazıyor. 98 dereceyi gördüm . PECI yanlış hatırlamıyorsam kuzey köprüsü. Genişletmek için tıkla... PECI sabit hocam değişmiyor hep 40 derece. Bu kartta yokmuş demekki. Bazooka değil benimki.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 29 Aralık 2019 #15 Emir M. dedi: PECI sabit hocam değişmiyor hep 40 derece. Bu kartta yokmuş demekki. Bazooka değil benimki. Genişletmek için tıkla... Yok benimkinde var, onda da vardır diye düşündüm.
Emir M. dedi: PECI sabit hocam değişmiyor hep 40 derece. Bu kartta yokmuş demekki. Bazooka değil benimki. Genişletmek için tıkla... Yok benimkinde var, onda da vardır diye düşündüm.