Ryzen 3600 Overclock sonuçları

Ben bir de yeni üretim 3600'lerin patladığı dönemde iyice araştırarak almıştım, 2019'da almış olsam neyse. Silikon piyangosu dedikleri bu işte, ben bu olaydan nefret ediyorum.

Ben 2.el aldım, adam ilana koca koca yazmış golden sample diye, görünce öyle mutlu olmuştum ki pazarlık bile yapmamıştım.

Ben 1.38de 4.65de kullanıyorum sıvı soğutma ile, herhangi bir problem de yaşamadım. normalde 1.45 voltaj çoktur diye düşünüyordum da herhalde 1.45 yapsam 4.7-8GHzi falan bulurum

Benim de 1600 AF'den 3600'e geçesim var ama bilmiyorum 2. elleri 2200 sıfırı 2500 pazarlıkta yapmıyor yaşadığım yerdekiler araftayım.

Forumda çok daha ucuzlara vardı. Bu arada nerede yaşıyorsunuz? 7 ay önce 2.elini 2000 TL'ye almıştım. Ryzen 5 3600'ün piyasası düştü, uygun fiyatlara bulunabiliyor.

Forumda çok daha ucuzlara vardı. Bu arada nerede yaşıyorsunuz? 7 ay önce 2.elini 2000 TL'ye almıştım. Ryzen 5 3600'ün piyasası düştü, uygun fiyatlara bulunabiliyor.

Bursa da yaşıyorum 1600 AF RX6600'ü besliyor gerek duymuyorum şu anlık.

Bende 4.5GHz için 1.3v veriyorum diye yeni işlemci bakıyorum, meğerse elimde cevher varmış
Hocam ben 4.5ghz değerine 1.472v ile çıkıyorum sizlerinki cevher gibi maşallah

Ben 1.38'de 4.65'te kullanıyorum sıvı soğutma ile, herhangi bir problem de yaşamadım. Normalde 1.45 voltaj çoktur diye düşünüyordum da herhalde 1.45 yapsam 4.7-8GHz'i falan bulurum

O işler öyle değil hocam, bir noktadan sonra voltaj ihtiyacı patlıyor.

Darboğazdan dolayı işlemciyi satmayı düşünüyorum, sonuçlar beklediğimden iyiymiş

Hangi GPU hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…