-AMD Ryzen 5 3600 3.6/4.2GHz.
-MSI NVIDIA GeForce RTX2060 GAMING Z 6 GB.
-MSI B450 GAMING Plus.
-Corsair Vengeance 16 GB (2x8GB) 3600 MHz.
Elimde 4 yıl önce aldığım Xigmatek Vector s serisi 80Plus Silver 750W.
Sistem uyumlu mu bir sıkıntı olur mu?
Sistem gayet iyi. Az bir fark ile Tomahawk Max anakart öneririm. RTX 2060 Gaming Z bence fiyatını hak etmiyor F/P markalara yönelip daha yüksek bir kart almanı öneririm. SSD veya HDD göremedim hocam onlar nerede?
Sistem gayet iyi. Az bir fark ile Tomahawk Max anakart öneririm. RTX 2060 Gaming Z bence fiyatını hak etmiyor F/P markalara yönelip daha yüksek bir kart almanı öneririm. SSD veya HDD göremedim hocam onlar nerede?
-AMD Ryzen 5 3600 3.6/4.2GHz.
-MSI NVIDIA GeForce RTX2060 GAMING Z 6 GB.
-MSI B450 GAMING Plus.
-Corsair Vengeance 16 GB (2x8GB) 3600 MHz.
Elimde 4 yıl önce aldığım Xigmatek Vector s serisi 80Plus Silver 750W.
Sistem uyumlu mu bir sıkıntı olur mu?
Performans farkı sıfır olacak. Hangisi uygunsa onu al. Fiyatları kovala her gün değiştiriyorlar. Ventus fiyatına gaming z bile alabilirsin belki. Piyasa karışık. İncehesabı takip et cuma, fırsat olabilir senin için.
Performans farkı sıfır olacak. Hangisi uygunsa onu al. Fiyatları kovala her gün değiştiriyorlar. Ventus fiyatına gaming z bile alabilirsin belki. Piyasa karışık. İncehesabı takip et cuma, fırsat olabilir senin için.
sadece satarken biraz daha çabuk satılır, 2.elde piyasası fiyakası daha yüksektir. Devamlı fiyatları taratın, uygun düştüğü anda alırsınız. Dediğim gibi sadece sıcaklık değerleri farklı olacaktır. FPS etkileyen bir şey olmaz.
Mesela gigabyte da düşünebilirsin, daha uygun oluyor. ben 1080 ti ını kullanıyorum herhangi bir sıkıntısına şahit olmadım.