Ryzen 3600 sistem uyumlu mu?

xwxberkay

Kilopat
Daha fazla  
-AMD Ryzen 5 3600 3.6/4.2GHz.
-MSI NVIDIA GeForce RTX2060 GAMING Z 6 GB.
-MSI B450 GAMING Plus.
-Corsair Vengeance 16 GB (2x8GB) 3600 MHz.
Elimde 4 yıl önce aldığım Xigmatek Vector s serisi 80Plus Silver 750W.
Sistem uyumlu mu bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel bir sistem sıkıntı olucağını düşünmüyorum olmaz da zaten
R5 1600 bile rtx 2060 a yetiyor

Sistem gayet iyi. Az bir fark ile Tomahawk Max anakart öneririm. RTX 2060 Gaming Z bence fiyatını hak etmiyor F/P markalara yönelip daha yüksek bir kart almanı öneririm. SSD veya HDD göremedim hocam onlar nerede?

Sistem gayet iyi. Az bir fark ile Tomahawk Max anakart öneririm. RTX 2060 Gaming Z bence fiyatını hak etmiyor F/P markalara yönelip daha yüksek bir kart almanı öneririm. SSD veya HDD göremedim hocam onlar nerede?
elimde ssd ve hdd mevcut 480 lik ssd 2 tb lik hdd mevcut

sence gaming z ye +500 tl mi vermeliyim yoksa ventusmu almalıyım
Performans farkı sıfır olacak. Hangisi uygunsa onu al. Fiyatları kovala her gün değiştiriyorlar. Ventus fiyatına gaming z bile alabilirsin belki. Piyasa karışık. İncehesabı takip et cuma, fırsat olabilir senin için.

takip ediyorum ama şuanda aralarında 500-600 tl gibi bir fark var

takip ediyorum ama şuanda aralarında 500-600 tl gibi bir fark var
sadece satarken biraz daha çabuk satılır, 2.elde piyasası fiyakası daha yüksektir. Devamlı fiyatları taratın, uygun düştüğü anda alırsınız. Dediğim gibi sadece sıcaklık değerleri farklı olacaktır. FPS etkileyen bir şey olmaz.
Mesela gigabyte da düşünebilirsin, daha uygun oluyor. ben 1080 ti ını kullanıyorum herhangi bir sıkıntısına şahit olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…