Sistemi aldınız mı?
Geçmiş olsun.
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
240 GB SSD Plus görünce deliriyorum ne yaparsın?Çok kötü bir sistem değil hocam niye öyle dediniz?
Adata XPG PYLON550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Bu ana tavsiyemdir)
FSP 600W Hydro Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı
FSP 600W Hydro Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
240 GB SSD Plus görünce deliriyorum ne yaparsın?
Gamepower kasa da cabası...
Onun dışında iyi ama.
SSD hariç sistemde pişman olacak bir şey yok. Belki kasa modeli farklı olabilirdi ama oda mesh olduğu için sıkıntı yok.Sistemi aldınız mı?
Geçmiş olsun.
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
Gamepower kasa değil ki Rampage kasa. Ayrıca kasa hem mesh, hem 3+1, hem de temperli cama sahip daha ne isteyebilirim ki?240 GB SSD Plus görünce deliriyorum ne yaparsın?
Gamepower kasa da cabası...
Onun dışında iyi ama.
SSD 'ye hem sistemi, hem de edit programlarını koyacağım. M2 NVMe 'ye de oyunları. O yüzden 240GB 'lık bir SSD seçtim.Kasa çok sıkıntı değil mesh gibi gözüküyor önemli olanda bu hava kanalları da mevcut. 1TB SSD alınmış zaten 240GB alınmasına çok gerek yoktu.