Ryzen 3600 ve GTX 1060 sisteme PSU önerisi

Hocam neredeyse aynı fiyata aynı özellikleri hatta ekstralarla veren Rampage'den 50 kat daha kaliteli bir markanın en çok satan 2. kasası varken neden Rampage tercih etmek istiyorsunuz.
Aynı şey SSD modellerinde de geçerli SanDisk bu konuda pek de başarılı bir marka değil attığım SSD modelleri ondan çok daha kaliteli ve daha ucuz.

Önerdiğiniz kasa 3+1 olsa onu tercih edebilirdim. SSD 'nin de okuma yazma hızı SanDisk 'in SSD 'nden daha az.

3600 aldığına göre en az 300-400 lira soğutucu masrafı yapman gerekiyor bilgin olsun. 10400F üzerine sistemini kursan daha serin, ucuz ve daha performanslı olurdu. Diğer parça seçimlerine bir şey demiyorum. Ben 1 TB M.2 SSD gereksiz buldum. 240 GB'lik yeterdi ve sadece Windows kurardın. 240 GB'de normal bir SSD alırdın ona bazı oyunları kurardın. 1 TB ekstra bir HDD yeterdi.

Soğutma konusunda sıkıntım yok. SSD 'ye sistemi ve edit programlarını yüklerim. M2 NVMe 'ye de oyunları yüklerim.

Soğutma konusunda sıkıntım yok. SSD'ye sistemi ve edit programlarını yüklerim. M.2 NVMe'ye de oyunları yüklerim.

M.2 Windows kurman daha mantıklı olur. Oyunlarda öyle çok büyük bir fark olmayacak. Ayrıca emin ol stok fan ile kullanacaksan 3600 bayağı bir sorunun olacaktır ısı kaynaklı. Özellikle önümüz yaz. 85 derece rahat görürsün.

Yok kesinlikle stok fan ile kullanmam. Double bakır am4 fanı kullanmak istiyorum.

Önerdiğiniz kasa 3+1 olsa onu tercih edebilirdim. SSD'nin de okuma yazma hızı SanDisk'in SSD'nden daha az.

Hocam önerdiğim kasa 2+1 olmasına rağmen o kasanın hava akışından iyidir ondan şüpheniz olmasın. Okuma hızı 1000 daha düşük ancak 1000ay ömrü daha uzun ben sadece öneride bulunuyorum hangisini beğendiyseniz onu alın.

SSD 'yi değiştirdim. Linki bırakırım. Kasa olarak bana mesh, temperli cama sahip, 3+1 ve M-ATX bir kasa önerebilirsiniz.

Hocam SSD'yi neden inatla dandik markalardan tercih etmek istiyorsunuz. 2 ay sonra forumlarda anlık sistem kilitlenmeleri diye konu açarsınız. Kasa için bütçeniz ne kadar.
İkisi de F/P kasalar şu an da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…