Ryzen 3600 ve RX 5700 XT sistem tavsiyesi

Bütçe
8.000-10.000

kanexs

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ben başlıkta da olduğu gibi R3600 ve RX 5700 XT ile bir sistem toplayacağım bütçen en fazla 10.000 TL ama bazı takıntılarım var mesela ekran kartı markasının Sapphire vb. markalar değil de MSI tercih ediyorum o da Mech değil Gaming X gibi modeller bana daha uygun onun haricinde bu konuda çok takıldım bu sistem için B450 ve X570 anakartları arasında çok kararsızım tercihim X570'den yana hem daha güncel hem de daha performanslı olduğu söyleniyor fakat bütçemi birazcık aşıyor herkes PCI'a 4.0 olduğu için daha ileri dönük olduğu söyleniyor RX 5700XT'de PCI 4.0 destekleyen bir ekran kartı olduğu için daha performanslı mı çalışır? QP de güzel bir sistem buldum QP Gaming XT adlı aslında hoşuma gitti parçalarını yükselttim HDD ekledim RAM'lari 3600 MHz CL18 yaptım ve sizin kararınıza göre anakartı da değiştireceğim bu arada işlemciye overclock yapmayı düşünmüyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…