Ryzen 3600x ve RX5700 XT Tabanlı Sistem

BERNARDO53

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yeni sistem alıyorum ve elimdeki önceki sistemin bazı parçaları ile değiştirmeyi düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

2 X Frisby FCL-F12B 120 mm Kasa Fanı
1 X AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 Kutusuz işlemci
1 X ASUS Prime B450M-K Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart (Elimdeki 5 ay önce almış olduğum Gigabyte B450 Aorus Elite ile değiştiriyorum. )
2 X Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 3000MHz Gaming RAM (Elimdeki 5 ay önce almış olduğum
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 ile değiştiriyorum)
1 X ASUS TUF 3 Radeon RX 5700 XT 8 GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
1 X Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk (Kapmayadan aldığım James Donkey 1+1 2 TB M.2 SSD ile değiştiriyorum)
1 X Corsair Carbide Spec Delta RGB Tempered Glass Gaming Kasa (Elimdeki colormaster MB511 kasa ile değiştiriyorum)
1 X Corsair VS650 650W 80+ Power Supply (Elimdeki colormaster 700W 80+ PSU ile değiştiriyorum. )

Yeni monitör de MSI Optix AG32Cq 31.5” 144Hz 1MS Curved olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence RAM değişikliği olmamış. 3600 MHZ almak daha mantıklı. Ve bütçe varsa TridentZ modelini öneririm.
Kasa ve PSU ayrı alınacaksa PSU için bütçe belirtin. Birleşik değişecek ise iyidir.
SATA SSD ile M.2 SSD nasıl değiştireceksiniz onu anlamadım pek.

Onun dışında güzel.

Ram eski sistemimde olan vengeance pro yeni almiyorum. 3000 MHz olan da hazır sistem de olan aslında.. ben güncel iyi bir hazır sistemi alıp degisiyorum aslında o dediklerim hep benim elimde olanlar. İmkan sunsalar ram frekansı. Büyük olanlardan alacaktım. SSD Toshiba 480 aldım en düşük onu sokup elimdeki M2 leeri takicam... Kasa ve pcu birleşik color master. Eski sistemi alırken görünüşe aldandım frisby aldık illallah dedirtti bundan çok memnun kaldım sogutmasi vs
Sistemi değiştirilmiş hali size kaça patlıyor acaba ve kasa için maximum bütçeniz ne kadar.
Tam hesapla tıp yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…