KepoLatte
Decapat
Ryzen 3000'ler piyasaya sürüldüğünde yeni bir sistem toplamak istiyorum. Sistem yayın yapmak ve yüksek kalitede oyun oynamak için kullanılacak. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
- İşlemci: Ryzen 3700x veya 3800x (Tam olarak ne kadar performans farkları var bilmiyorum. Taleplerim konusunda 3700x yeterli olur mu? Olmaz mı? Sizden ögrenmek isterim.)
- Ekran Kartı: MSI RTX 2080 GAMİNG X TRİO
- Anakart: Bu konuda hangi kartı almam gerektiğine karar veremedim. (WIFI'li ve 7.1 desteğinin olmasını istiyorum. Yeni çıkacak işlemcilerle gelen otomatik OC özelliğini kullanmayı düşünüyorum)
- RAM: 16 GB almayı düşünüyorum. Marka model seçmedim.
- Power: Seasonic FOCUS Plus 750W GOLD (Platinum halini de alabilirim ama aralarında ne derece fark var bilmiyorum. Maddi olarak fark çok düşük. 750W'lık bir power'ın yüksek olduğunu biliyorum ama geleceğe dönük olmasını istiyorum.
- SSD: Samsung SSD 970 EVO Plus NVMe M.2 1 TB
- Kasa: Cooler Master H500
- Monitör: MSI Optix MAG271CQR (Bu sisteme 2k 144 hz monitör almak doğru olur mu acaba?)
- Sıvı Soğutma: Cooler Master Masterliguid ML240R (Eğer Ryzen'lerin yeni modelinde soğutucu çıkmazsa bu sıvı soğutma modelini almayı düşünüyorum)
Son düzenleyen: Moderatör: