Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #1 MAF18Z4Q kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Ya da bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi?
MAF18Z4Q kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Ya da bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Haziran 2020 #2 Toplanır tek tek mi olacak yoksa hazır mı?
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #3 Sylveon dedi: Toplanır tek tek mi olacak yoksa hazır mı? Genişletmek için tıkla... Yani tek tek olursa daha mı ucuza gelir bu arada konu başlığını moderatörler değiştirmiş ben benim topladığım sistem uyumlu mu diye konu açmıştım.
Sylveon dedi: Toplanır tek tek mi olacak yoksa hazır mı? Genişletmek için tıkla... Yani tek tek olursa daha mı ucuza gelir bu arada konu başlığını moderatörler değiştirmiş ben benim topladığım sistem uyumlu mu diye konu açmıştım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Haziran 2020 #4 AM4 sıkıntı yok, daha iyisi toplanır mı için dedim ve her türlü daha iyisi oluyor sanırım. FFXAUCFK kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
AM4 sıkıntı yok, daha iyisi toplanır mı için dedim ve her türlü daha iyisi oluyor sanırım. FFXAUCFK kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #5 Sylveon dedi: AM4 sıkıntı yok, daha iyisi toplanır mı için dedim ve her türlü daha iyisi oluyor sanırım. FFXAUCFK kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bu bana kaçıncı yardım edişin bilmiyorum. Bir de genel amaç olarak oyun amaçlı olacak. Son olarak Nitro+ mı daha iyi Gigabyte mı?
Sylveon dedi: AM4 sıkıntı yok, daha iyisi toplanır mı için dedim ve her türlü daha iyisi oluyor sanırım. FFXAUCFK kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bu bana kaçıncı yardım edişin bilmiyorum. Bir de genel amaç olarak oyun amaçlı olacak. Son olarak Nitro+ mı daha iyi Gigabyte mı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Haziran 2020 #6 Nitro+ bir tık daha iyi denebilir ama fiyat farkına gerek var mı bilemem.
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #7 Sylveon dedi: Nitro+ bir tık daha iyi denebilir ama fiyat farkına gerek var mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Kaç fps oynar peki? Fik0o dedi: Kaç FPS oynar peki? Genişletmek için tıkla... Bir de çok fazla depolama alanına ihtiyacım yok 1TB şimdilik yeter NVMe ile HDD'yi çıkarıp 1 TB SATA SSD yapsam bir şey olur mu?
Sylveon dedi: Nitro+ bir tık daha iyi denebilir ama fiyat farkına gerek var mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Kaç fps oynar peki? Fik0o dedi: Kaç FPS oynar peki? Genişletmek için tıkla... Bir de çok fazla depolama alanına ihtiyacım yok 1TB şimdilik yeter NVMe ile HDD'yi çıkarıp 1 TB SATA SSD yapsam bir şey olur mu?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 6 Haziran 2020 #8 M.2+HDD bence daha mantıklı.