Ryzen 3700X ve RTX 2060 Super sistem nasıl?

KiteDude

Centipat
Merhaba uzun suredir Adobe vs. Sony. Vegas programlariyla ogrencilik hayatimi devam ettiriyorum dizustumun artik render alirken ve program icinde gezinirken performansi bariz bir sekilde zayifladi ve bende bir sistem kurmaya karar verdim fakat bu konularda gercekten pek bilgi sahibi degilim bir haftadir arastirma yapiyorum ve kendi capimda yapabildigim ve butcemin yettigi bir sistem bunu toplayabildim fakat son olarak tecrubeli arkadaslarinda onerecegi konularda sistemde oynama yapmak istiyorum.
(Cok nadir oyun oynuyorum ekran kartini guncel secmemin nedeni Adobe ve kullandigimin 3D programlari ile ilerde entegreli ve calismasi icin)

İslemci AMD 3700X.
Ekran karti 2060 RTX super.
Anakart MSI 470X Gaming Plus.
RAM 16 GB Corsair 3200G.
SSD Adata M.2 NVMe 1TB SSD.
Kasa bequite Pure base 500 white.
Guc kaynagi bilmiyorum... Tavsiyeniz nedir?

Her gorus benim icin cok onemli. Tesekkur ederim simdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel görünüyor. İhtiyaçlarınıza da hitap ediyor. PSU için bütçenizi belirtin.

O işlemciye bayılıyorum. Çok yönlü bir işlemci. Oyun performansı da render performansı da güzel. Ancak anakart olarak X470 değil B450 veya X570 yonga setli bir anakart tavsiye ederim. Biraz bekleyebilirseniz B550 anakartlar da çıkacaktır.

Sistemin geri kalanı güzel gözüküyor. Hangi Adata SSD olduğunu merak ediyorum. Bazı modelleri kalitesiz olduğu için merak ettim. Yeterli bütçem olmadığından dolayı ben de idareten SU630 almıştım.

PSU icin butcem 100-120 EU . . Kusura bakmayin lira soylemememin nedeni polonyada ikamet ettigim icin.
Sistem gayet güzel görünüyor. İhtiyaçlarınıza da hitap ediyor. PSU için bütçenizi belirtin.
Cok tesekkur ederim. Ayrica sogutma sistemi icinde oneriniz varmi yoksa 3700x stockfan beni idare edebilir mi?
O işlemciye bayılıyorum. Çok yönlü bir işlemci. Oyun performansı da render performansı da güzel. Ancak anakart olarak X470 değil B450 veya X570 yonga setli bir anakart tavsiye ederim. Biraz bekleyebilirseniz B550 anakartlar da çıkacaktır.

Sistemin geri kalanı güzel gözüküyor. Hangi Adata SSD olduğunu merak ediyorum. Bazı modelleri kalitesiz olduğu için merak ettim. Yeterli bütçem olmadığından dolayı ben de idareten SU630 almıştım.

Buyurun :) SSD icin SSD icin ADATA

Polonya'dan alacak bir kişi için nereden öneri yapmam gerektiğini bilmiyorum. O halde aramanız gereken kriterleri yazıyorum, bu kriterlerden yola çıkarak siz seçebilirsiniz ürünü:
  • En az 8+4 (yani iki tane) pinlik işlemci güç çıkışı lazım.
  • 600-700W civarı 80+ Silver/Gold verimlilikte olması iyi olur.
  • Corsair, FSP, High Power, Be Quiet, EVGA, XPG, Asus gibi kaliteli markaları tercih edin.
Direkt ürün önerisi yapamadığım için özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı