Ryzen 3700X ve RTX 2080 için monitör önerisi

Minsnicterb

Megapat
Monitör alacağım: 0,5 - 1 ms 144+ Hz ve G-Sync uyumu önemli. TN ve VA arasında kaldım.
  1. ASUS 27" VG278QR 0,5MS düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?
  2. Ayrıca MSI oculux NXG252R yurt dışından getirtsem sorun yaşar mıyım?
  3. VA panel nasıldır? Güvenir mi? VA önerisi verirseniz sevinirim.
  4. Yurt dışından monitör alsam sağlam gelir mi?
  5. AOC 27" AG272FCX6 düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?
Bilgilendirirseniz sevinirim.

Sistem:
  • Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO Carbon Wi-Fi.
  • İşlemci: Ryzen 3700X.
  • RAM: G.Skill trident Z Neo RGB 32 GB (2x16 GB) 3600MHz DDR4 RAM F4-3600C16D-32Gtznc.
  • M.2 SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD (MZ-V7s500BW)
  • Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2080 sea hawk X 8 GB 256Bit GDDR6 ekran kartı
  • Power supply: Corsair RM1000I 1000W 80+ Gold Power supply (CP-9020084-EU)
  • Kasa: Corsair 500D
  • Sıvı soğutucu: Cooler Master ML240L.

Son düzenleme:
  1. ASUS 27" VG278QR 0,5MS düşünüyorum fikirleriniz nelerdir? Kullandım. Nasıl diye sorarsanız düşüncelerim biraz karışık ZOWIE'de aldığım performansı vermiyor.
  2. Ayrıca MSI oculux NXG252R yurt dışından getirtsem sorun yaşar mıyım? Yurt dışından almanı tavsiye etmem sonuçta uçakla geliyor. Ayrıca diyelim ki ölü piksel çıktı. Sıkıntı yaşayabilirsin
  3. VA panel nasıldır? Güvenir mi? VA önerisi verirseniz sevinirim. VA panele gelecek olursak diğer panellere göre daha iyi RENK VERİMLİLİĞİ sağlar, daha iyi GÖRÜŞ AÇISI sunar ve diğer panellere göre daha AYDINLIKTIR. NOT: Monitörüm aydınlık olsun diye parlaklığı çok açarsanız sunduğu RENK VERİMLİLİĞİ düşer.
  4. Yurt dışından monitör alsam sağlam gelir mi? Sağlam gelir. Ancak ölü Piksel çıkabilir tabii ki de bu biraz da markaya bağlı. Örnek olarak ZOWIE ya da ALIENWARE alırsanız %99.99999 sağlam gelir.

Bütçe belirtmemişsiniz sanırım. Bir de neden 2k bir monitör düşünmediniz?

Neden 2K ve IPS olan bir Mönitör düşünmüyorsunuz? Parçalarınıza değecek bir monitör almalısınız..

Aorus AD27QD bakmanızı tavsiye ederim ben çok memnunum.

AD27QD kullanıyorum çok memnunun. Sistemin sizinkiyle aynı

Neden 2K ve IPS olan bir Mönitör düşünmüyorsunuz? Parçalarınıza değecek bir monitör almalısınız..

Aorus AD27QD bakmanızı tavsiye ederim ben çok memnunum.
Bu yüzden danışıyorum evet çok güzel bir ekran. Şuan IPS olan modellerle karşılaştırıyorum.
Bütçe belirtmemişsiniz sanırım. Bir de neden 2k bir monitör düşünmediniz?
Seçtiklerim zaten 2k. Şuan Aorus AD27QD düşünüyorum.

Bu yüzden danışıyorum evet çok güzel bir ekran. Şuan IPS olan modellerle karşılaştırıyorum.

Seçtiklerim zaten 2k. Şuan Aorus AD27QD düşünüyorum.
Dostum Asustan daha iyi LG nin monitöründende daha iyi merak etme ben haftalarca araştırdım

Sorun varsa Aorus AD27QD ile ilgili cevaplayabilirim ve mutlaka alıcaksan QP'den al ölü piksel şuana kadar Türkiye'de 1 üründe çıkmıs ama çıkarsa direk değiştiriyorlar..

Sorun varsa Aorus AD27QD ile ilgili cevaplayabilirim ve mutlaka alıcaksan QP'den al ölü piksel şuana kadar Türkiye'de 1 üründe çıkmıs ama çıkarsa direk değiştiriyorlar..

QP'de indirimde değil. 1000 TL fark var. Açıkcası Monitör biraz hassas olduğu için mağazadan alma taraftarıyım. Elimde 60 hz 1080p monitör var. Aorus AD27QD aklıma yattı. Vatana geldiğinde indirimli alabilirim.

İtopya'da güzel indirim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…