Ryzen 3700X ve RTX 2080 SUPER Sistem Toplama

KepoLatte

Decapat
  • Anakart: GİGABYTE X570 Aorus ELİTE
  • İşlemci: Ryzen 3700X
  • Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 2080 Süper 8 GB Aorus
  • SSD: Samsung SSD 970 Evo Plus NVMe M.2 1 TB
  • Güç Kaynağı: Seasonic focus Plus 750W Platinum
  • Kasa: Cooler Master H500
  • RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ CMW16GX4M2C3200C16
  • Monitör: MSI Optix MAG271CQR

Herkese merhaba. 4 aylık bir bilgisayar toplama serüveninin ardından sistem parçaları bu şekilde oldu. Aslında ASUS'un Super ekran kartlarını bekliyordum ama bir türlü çıkmadılar ve beklemekten sıkılınca Gigabyte'a yöneldim. Bu konuda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Anakart, ekran kartıyla uyumlu olsun diye Gigabyte almaya karar verdim. Sistem hakkında son görüşlerinizi öğrenmek istedim. Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.

Not1: Sistem yayın yapmak ve oyun oynamak için kullanılacaktır.
Not2: Bulgaristan'da yaşıyorum. Sistem yaklaşık 4900 leva = 15,665 TL tutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhteşem bir sistem olmuş. Şimdiden hayırlı olsun

Hava sirkülasyonu açısından kasanın mesh olan modelini tercih ederseniz iyi olur.
Kasa hem mesh hem de tam kapalı ön kapak şeklinde geliyor. İstediğini kullanabiliyorsunuz ki mesh kullanacağım kesinlikle. Teşekkür ederim cevabınız için
Arkadaşlar zorunlu olarak bazı parçalar değişti.

ASUS TUF GAMİNG 570 PLUS Wİ-Fİ
ASUS ROG STRİX 2080 SUPER OC
COOLERMASTER MB511

Aradığım parçalaları bulamadım. Saçma bir şekilde internette hiçbir yerde bulamadığım Asus rtx 2080 super'i mağazada buldum. Asus ekran kartını Asus anakartla kullanmak istediğim için anakartı değiştirdim. Kasa ise malesef Bulgaristanda bulunmadığı için böyle bir seçim yapmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…