Doqii Centipat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 46 5 Ekim 2019 #1 Selamlar geçenlerde bir sistem topladım kendime bu sistemi alacağım ancak aklıma şu takıldı. Yayın ve oyun için alıyorum 1080P de darboğaz olmaz diye düşünüyorum ve 2K'da bu PC ile yayın yapabilir miyim?
Selamlar geçenlerde bir sistem topladım kendime bu sistemi alacağım ancak aklıma şu takıldı. Yayın ve oyun için alıyorum 1080P de darboğaz olmaz diye düşünüyorum ve 2K'da bu PC ile yayın yapabilir miyim?
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 5 Ekim 2019 #2 2K için RTX 2070 biraz düşük kalır. Sıvı soğutma gibi sonradan alınabilecek şeyleri çıkarıp RTX 2080 almaya çalışın. Sistemin gerisi iyi.
2K için RTX 2070 biraz düşük kalır. Sıvı soğutma gibi sonradan alınabilecek şeyleri çıkarıp RTX 2080 almaya çalışın. Sistemin gerisi iyi.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2019 #3 Şu şekilde bi' sistem toplayabilirsin:
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.793 Çözümler 4 Yer El Fureidis 5 Ekim 2019 #4 Hava sirkülasyonu daha iyi bir kasa tercih edilebilir, ayrıca yayın yaparken bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.
Hava sirkülasyonu daha iyi bir kasa tercih edilebilir, ayrıca yayın yaparken bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.
Doqii Centipat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 46 5 Ekim 2019 #5 Silinen üye dedi: Hava sirkülasyonu daha iyi bir kasa tercih edilebilir, ayrıca yayın yaparken bir problem yaşayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... hangi kasayı önerirsin son 2-3 aydır rgb manyaklığım var onuda belirteyim.
Silinen üye dedi: Hava sirkülasyonu daha iyi bir kasa tercih edilebilir, ayrıca yayın yaparken bir problem yaşayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... hangi kasayı önerirsin son 2-3 aydır rgb manyaklığım var onuda belirteyim.
C CrAzyBoy72 Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #6 Doqii dedi: Hangi kasayı önerirsin son 2-3 aydır RGB manyaklığım var onu da belirteyim. Genişletmek için tıkla... Fiyatı sizin için uygunsa Sharkoon TG4'ü öneririm toplayacağım sistemde bu kasayı kullanacağım. MSI. MAG forge 100 r da güzel.
Doqii dedi: Hangi kasayı önerirsin son 2-3 aydır RGB manyaklığım var onu da belirteyim. Genişletmek için tıkla... Fiyatı sizin için uygunsa Sharkoon TG4'ü öneririm toplayacağım sistemde bu kasayı kullanacağım. MSI. MAG forge 100 r da güzel.