stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 21 Mayıs 2020 #21 Cemakkaya dedi: Hangi sitede topladınız bu sistemi? Genişletmek için tıkla... Hazır Sistemler ve Oyun Bilgisayarı için Sinerji Bilgisayar Hazır sistemlerimizi özelleştirilebilir, oyun bilgisayarı seçerken destek alabilir ve pc toplama sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Cemakkaya dedi: Hangi sitede topladınız bu sistemi? Genişletmek için tıkla... Hazır Sistemler ve Oyun Bilgisayarı için Sinerji Bilgisayar Hazır sistemlerimizi özelleştirilebilir, oyun bilgisayarı seçerken destek alabilir ve pc toplama sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
IronsideOdin Megapat Katılım 15 Mart 2016 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Karışık 21 Mayıs 2020 #22 Cemakkaya dedi: Benim sistem senin topladığını 2 ile çarpıyor her açıdan böyle düşün. Genişletmek için tıkla... Bende o sistem üzerinden git diye söyledim işlemci ekran kartı vs yükseltebilirsin. Bende farkındayım senin topladığın sistemin daha iyi olduğunun.
Cemakkaya dedi: Benim sistem senin topladığını 2 ile çarpıyor her açıdan böyle düşün. Genişletmek için tıkla... Bende o sistem üzerinden git diye söyledim işlemci ekran kartı vs yükseltebilirsin. Bende farkındayım senin topladığın sistemin daha iyi olduğunun.
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 21 Mayıs 2020 #23 Monitör,kasa,psu ve ayrıca ekran kartı Gaming X modeli değilse bunlar kötü tercihler olmuş.Monitör 24g1,24g2u olabilirdi.
Monitör,kasa,psu ve ayrıca ekran kartı Gaming X modeli değilse bunlar kötü tercihler olmuş.Monitör 24g1,24g2u olabilirdi.