Ryzen 3950X Illustrator performansı

scorpion75

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafiker, fotoğrafçı
Bugün yeni bir işe başladım. 1996 yılından beri grafik sektöründeyim ve çalıştığım yerlerde hep macintosh kullandım. Bu yeni yerde diğer makineler Mac olmasına rağmen bölüm sorumlusu için bir PC toplanmış. Her ne kadar kullanmak istemem de mecbur kalabilirim gibi gözüküyor. Ryzen 3950X ve ekran kartı RX 6900. Yalnız makine Illustrator'de bu ürünlerin hakkını veremiyor gibi gözüküyor. Benden önce kullanan arkadaşın ve benim 1 günlük kullanımım sonucunda düşündüğüm bu. Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar varsa, çözüm önerilerini rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bilgisayarı kuran bilgi işlemci arkadaşla da baktık. 2 saatin sonunda ben buna evde bir bakayım dedi ve gitti. İşlemci bu arada 5900X miş. 3200 Corsair 16*2 ram mevcut. İllustratorden en basit dosyayı açıp hiçbir işlem yapmadan kapat dediğimizde bile 1 sn düşünüyor makina. Yine benzer basit bir çizim olan dosyaya zoom yaptığımızda bile 0,5 saniye kadar düşünüyor. İnşallah düzeltmeyi başarır yoksa ikimiz içinde sorun olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı