Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s Harddisk
Thermaltake Versa N26 650W USB 3.0 Pencereli Gaming Kasa
Sistem 2;
MSI H110M PRO-VD
İ5 7400
Corsair 8GB 2400MHz
MSI RX 470 GAMING X 4GB
Kingston 120GB UV400
Toshiba 3.5 1TB 7200rpm
Sistemimde çoğunuzun bildiği üzere RX 470 üretimden kaldırıldı, çoğu yerde stokta da yok. Onu bir yerden temin edebilirsem almayı düşünüyorum. Bana bu iki sistem hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Ryzen 5 1400 GTX 1070`i bile besleyebiliyor hemde ileriye dönüklük açısından tercihim Ryzen. Bazı Testlerde intel geçebilir çünkü o uygulamalar tek çekirdeğe göre optimize eminim yakında Çoklu çekirdek için optimizeler gelip daha iyi olacaktır.
Ryzen 5 1400 GTX 1070`i bile besleyebiliyor hemde ileriye dönüklük açısından tercihim Ryzen. Bazı Testlerde intel geçebilir çünkü o uygulamalar tek çekirdeğe göre optimize eminim yakında Çoklu çekirdek için optimizeler gelip daha iyi olacaktır.
Sanırım Thermaltake'in o kasası ~500TL civarında, ben olsam kasadan biraz kısıp sisteme SSD ilave ederim. Böyle bir sistemde SSD olmaması yanlış bir tercih olur.
Merhabalar, Intel'in 6900k, 6850k, 6800k işemcileri çok çekirdekli işlemciler ve oyunlarda Ryzen işlemcilerden daha fazla FPS alabiliyoruz. Burda sorun sadece çok çekirdek kullanımı değil.
Sanırım Thermaltake'in o kasası ~500TL civarında, ben olsam kasadan biraz kısıp sisteme SSD ilave ederim. Böyle bir sistemde SSD olmaması yanlış bir tercih olur