Çözüldü Ryzen 5 1400 Tabanlı Sistem macOS Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
macOs yüklemenin ne gibi artıları var ? Aynı zamanda Windows da kullanabilir miyiz ? Sistem gereksinimleri nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 1400 3.7 GHz OC
8 GB DDR4 3000 MHZ GSKILL RAM
Asus PRIME B350M-A
ASUS STRIX Gamıng OC R9 380 4 GB
Windows 10 PRO
1 TB 7200 RPM HDD
Cooler Master RC-K350 ve 600W PSU

Bu sisteme boş zamanlarımda uğraşmak için kurmak istiyorum. Herhangi veri kaybı olmayacaksa bugün bu işi halledeceğim.

AMD sistemler macOS için uyumlu değil. Kernel eklemek ve bir kaç farklı adım atmak lazım.
Kısaca çok zahmetli bir iş malesef. Elime AMD bir sistem geçerse AMD işlemciler için bir imaj hazırlayacağım :)

AMD sistemler macOS için uyumlu değil. Kernel eklemek ve bir kaç farklı adım atmak lazım.
Kısaca çok zahmetli bir iş malesef. Elime AMD bir sistem geçerse AMD işlemciler için bir imaj hazırlayacağım :)
Teşekkürler. Hiç mi şans yok acaba ?

Bizim imajlar'da AMD desteği yok şimdilik malesef.
Peki yabancı kaynaklarda mevcut mu anlatım rehber gibi konular ? Diğer sorum ise ben kurmaya çalışırken geri döndürülemez hatalar olur mu ? Uğraşsam ve olmadığında format yada sıfır kurulum ile her şeyi normal hale getirebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Var ama sorunlu bir çoğu. Geri dönülmez hatalar olmaz :)
Teşekkürler. Deneme yanılma ile yapmaya çalışacağım. Kaybedeceğim bir şey yok sonuçta.
Sizin imajlarınızda yok AMD için biliyorum ama buradan bazı temel sorular sorabilir miyim ? Kernel vb. nasıl kurulur gibi...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı