Ryzen 5 1400 Tabanlı Sistem

kiwi11

Hectopat
Daha fazla  
Yeni çıkacak olan AMD R5 serisi işlemcilerden olan Ryzen5 1400 Intel'in hangi işlemcisiyle yarışır? 1-2 yıl içinde pek fazla AAA seviye oyun oynamayacağım sizce RX460 - GTX950 kartları arasından hangisini tercih etmeliyim? Bu işlemci beni kaç sene idare eder? Bu işlemciyi ilerde ekran kartı yükseltmesi yapmak için seçtim sizce mantıklı mı? Şimdiye kadar çok fazla oynamadığım oyun olduğu için giriş seviyesinden başlama gibi bir karar aldım, ileride ihtiyaç duydukça ekran kartımı yükselteceğim. Şu anda bütçem kısıtlı. İlerde alacağım orta veya üst seviye ekran kartlarıyla Ryzen5 1400 darboğaz yapar mı? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

Ryzen 5 serisi işlemcilerin performans testi çıkmadan hangi işlemci direk rakibi tahmin etmek imkansız gibi. İkisi arasında Rx 460 daha iyi bir kart. Am4 soketi uzun soluklu olucak ilerede anankartınıza bağlı olarak işlemciyi değiştirme imkanınız elbet olabilir. Üst seviye ekran kartları gelince, o işlemci ile yüksek seviye kartların nasıl performans vericeğine dayalı testleri beklemek gerekir. Kısacası şuan testler açıklanmadan sadece ihtimal üzerinden bir şey söyleyebiliriz. Fakat tavsiyem performans testlerini bekleyip ardından tekrar konu açıp moderatörlere danışmanız olur. Yanlış bilgilendirmeme açısından önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı