Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

mehmet150167

Hectopat
Daha fazla  
SSD elimde var o yüzden eklemedim, sistem nasıl olmuş?
Ekran Alıntısı.PNG

nVidia ekran kartı ve FreeSync monitör seçmişsiniz. Uyumsuz olmaz ama FreeSync teknolojisi AMD ekran kartlarına özgü bir teknoloji olduğundan çalışmaz o kadar. G-sync, FreeSync'in nVidia karşılığıdır. G-Sync'li monitör seçmenizi ya da FreeSync'e boşuna para vermemenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dışında sistemde bir sıkıntı yok. Kasa ve güç kaynagı f/p olarak alınabilir. Ekran kartı çok pahalı. O fiyatı hak etmiyor. Başka markalara yönelebilirsin. HDD olarak Toshiba P300 1 TB seç. Daha ucuz ve hızlı.
nVidia ekran kartı ve FreeSync monitör seçmişsiniz. Uyumsuz olmaz ama FreeSync teknolojisi AMD ekran kartlarına özgü bir teknoloji olduğundan çalışmaz o kadar. G-sync, FreeSync'in nVidia karşılığıdır. G-Sync'li monitör seçmenizi ya da FreeSync'e boşuna para vermemenizi öneririm.
600 TL'ye G-SYNC monitör mü var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dışında sistemde bir sıkıntı yok. Kasa ve güç kaynagı f/p olarak alınabilir. Ekran kartı çok pahalı. O fiyatı hak etmiyor. Başka markalara yönelebilirsin. HDD olarak Toshiba P300 1 TB seç. Daha ucuz ve hızlı.

600 TL'ye G-SYNC monitör mü var?
Evet hocam doğru söylüyorsunuz. @Shimada Sensei hocam belki Rx 580 ile güncelleme yapar?

İnanın monitör fiyatları hakkında gram bilgim. FreeSync ucuz olunca G-Sync de ucuzdur diye düşündüm.:D

RX580'in fiyatı çok pahalı. Bulabildiğim en ucuzu 1.500 TL maalesef.
Belki dedim o yüzden rahatlıkla monitör değiştirmez. Belki eline para geçer değiştirir veya 3 yıl sonra değiştirir orasını bilemem. Ve 1050 Ti satıp biraz daha ekleyip alabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı