Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Daha fazla  
Sistem uyumlu alınabilir iyi bir sistem. Anakart B350 serisi olsa iyi olur birde SSD eksik.

Anakart olarak B350 alırsan O.C imkanı elde etmiş olursun. MSI anakartları Ryzen serisinde başarılı işler yapamadı. Gigabyte veya Asus alabilirsin.
HDD olarak WD alırsan daha iyi olur. Seagate markasının iade oranı biraz daha fazla.
Monitör olarak bunu öneririm.
SAMSUNG 23.5" LC24F390FHMXUF GAMING FREESYNC 4MS /60 Hz CURVED MONİTÖR
Bu arada 60 HZ yazılmış. Ama 72 HZ olarak ayarlanabiliyor. MS değerine takılma. Aradaki farkı anlaman çok zor. Son olarak bu monitör VA panel.
Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Ekran kartında display port var ayrıca anakartta da display portun olması gerekir mi? Benim listedeki anakartı o yüzden seçmiştim

Sistem uyumlu alınabilir iyi bir sistem. Anakart B350 serisi olsa iyi olur birde SSD eksik.
Bütçem 4000 tl civarı olduğu için maalesef ssd alamıyorum

Anakarttaki görüntü çıkışları işlemcinin sağladığı grafik sürücüsünü ekrana vermek içindir.Burda önemli olan ekran kartı çıkışları.Sizin almayı düşündüğünüz ekran kartında hdmı,dp ve dvı-d mevcut.Arkadaşın önerdiği monitörü size önermem.
AOC 21.5'' G2260VWQ6 75Hz 1 ms Full HD HDMI FreeSync Oyuncu Monitörü | Aoc | 22''-23'' Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Bu monitör 21.5/1ms/75 hz diğer monitörden çok çok iyidir.Fiyatıda çabası.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Peki display port ile ses akışı sağlanır mı?

Display port ile ses aktarılabildiğini biliyorum.Önerdiğim monitörde 75 hz için dp kullanmalısınız.

Display port ile ses aktarılabildiğini biliyorum.Önerdiğim monitörde 75 hz için dp kullanmalısınız.
Garip bir soru olabilir ama ekran kartı display port girişinden ses alınabilir mi? Yoksa bunun için anakartta mı display port girişi bulunması gerekir.Özellikle bunu merak ediyorum.

Anakarttaki görüntü çıkışları işlemcinin sahip olduğu görüntü grafiği sayesinde monitöre görüntü verir.
Bu hangi durumlarda kullanılır; eğer ekran kartınız yok ise işlemci eğer görüntü grafiğine sahip ise anakarttan görüntü alabilirsiniz.
Sonuçta ekran kartı almamızın sebebi oyun oynamak.İşlemcilerin içinde var olan(hepsinde yoktur) grafik birimi oyun oynatmak için üretilmemiştir.Geçici görüntü almak içindir.
Siz ekran kartı alacaksınız ve ekran kartının dp çıkışından monitöre bağlıyacaksınız.
Sizin için önemli olan ekran kartındaki çıkışlardır.Anakart görüntü çıkışlarına takılmayınız.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…