Ryzen 5 1400 ve GTX 1050Ti sistem ne kadar eder?

FernandoTorres

Hectopat
Makaleler
1
Bundan tam 1 sene önce aldığım sistemi özel nedenlerden dolayı satmayı düşünüyorum. Şu anki piyasayı takip etmediğimden dolayı sisteme doğru fiyatı biçemedim. Değerli forum arkadaşlarım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem: [Alındı] Ryzen 5 1400, GTX1050Ti Sistem
Not: Sistem satılık değil satılığa çıkarsa zaten ikinci el bölümünde konusu açılır.
Güncel

Son düzenleme:
Tam olarak fiyat verebilmek için sistemin tüm bileşenlerini belirtmelisin. Lakin ben 8 GB Ram bellek, B350 chipset anakart, 1 TB HDD ve 256 GB SSD olarak hesaplıyorum. Kasa ve powersupply için ortalama fiyat veriyorum. Şuan 3.300 TL sisteminin tuttuğunu hesaplıyorum yüzde 15 garantisi için düşüyorum. Kullanım için yüzde 10 düşüyorum ve artık 2. el olduğu için yüzde 10 düşüyorum. Ortalama 2.200 TL bir fiyat biçiyorum.

Tam olarak fiyat verebilmek için sistemin tüm bileşenlerini belirtmelisin. Lakin ben 8 GB Ram bellek, B350 chipset anakart, 1 TB HDD ve 256 GB SSD olarak hesaplıyorum. Kasa ve powersupply için ortalama fiyat veriyorum. Şuan 3.300 TL sisteminin tuttuğunu hesaplıyorum yüzde 15 garantisi için düşüyorum. Kullanım için yüzde 10 düşüyorum ve artık 2. el olduğu için yüzde 10 düşüyorum. Ortalama 2.200 TL bir fiyat biçiyorum.
Bileşenleri sistem diye belirttiğim linkte paylaşmıştım. Geçen sene belirttiğiniz fiyata aldığım bilgisayarı aynı fiyata satıp o parayla bu bilgisayarın yarısını toplayabilmek kötü hissettiriyor. :(

Bileşenleri sistem diye belirttiğim linkte paylaşmıştım. Geçen sene belirttiğiniz fiyata aldığım bilgisayarı aynı fiyata satıp o parayla bu bilgisayarın yarısını toplayabilmek kötü hissettiriyor. :(
Dostum yerinde olsam satmam. Fiyat çok kırılır, AMD ryzen 2. nesli çıkardığı için fazlasına satman çok zor bilen adam almaz en azından. Dolar da çok yüksek ve fiyatlar çok şişkin olduğu içinde dediğin gibi aynı fiyata şuan bir bilgisayar da toplayamazsın. Yerinde olsam işlemci ve ekran kartını satar. Yanına bir adet daha 8 GB ram alır yeni nesil bir işlemci ve ekran kartı ile değiştiririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı