Satılık Ryzen 5 1400 ve RX 560 4 GB STRIX Sistem

Yer
İnegöl
Daha fazla  
  • Ryzen 5 1400 İşlemci
  • Asus B350M-K Anakart
  • 8 GB Gskill Ripjaws 2400 MHz DDR4 RAM
  • RX 560 4GB Asus Strix Ekran kartı
  • Corsair Vs 450 Güç kaynağı
  • 500GB+250GB HDD
  • Dark f40 kasa
  • LG 1360x768p 60 Hz monitör
  • WD Green 120 GB SSD
Fiyat 3400 TL

Son düzenleme:
Önce faturayı veya tüm parçaların sana ederini topla. Yani bu sistem sana kaça patladı hesabı. Sonra da şu anki güncel piyasa fiyatlarına bak. RAM'i ve ekran kartını aldığından daha fazlaya veya aynı fiyatlara yakın satıp işlemci ve anakart gibi bileşenlerin kullanım ömürlerinden fiyat düşüp zararını minimuma indirebilirsin. Piyasa çok kötü, parça satışın daha kolay olur kesinlikle. Ancak zararını minimuma indirerek makul fiyatlar verirsen parça satışı yaparak kolay bir şekilde elden çıkarırsın parçaları. Yukarıda 2000 TL yazan arkadaş içmiş gelmiş belli ki, sadece CPU,GPU,MB ve RAM bileşenleri 2000 TL'yi geçebilir şu anki piyasa durumu ile.

Parça satışı yapamam çünkü sistemi satıp direk laptop almak istiyorum ve parça satarsam elimde sistem kalmaz Sistemi yaz tatilinin başında aldım. Dediğin gibi piyasa bitmiş her şey aşırı pahalı biraz işime gelmiyor değil gerçi ama Şimdi ne yapmamı önerirsin direk satışta 3400 TL fiyat fazla mı gelir ? Vatandan falan topluyorum 4300 TL falan yapıyor.

Kartın sıfır fiyatından bahsettim sadece. İkinci el fiyatı bu civarda zaten ? Ayrıca sistemde monitörde var.

Kartı fiyata örnek olsun diye koydum. Sıfır fiyatı 3719 etmiyor mu ? Vatandan bakma sebebim ne zaman bir yorum gelse vatanla ilgili Yani 3700 civarı yapan sisteme 3400 fiyat fazla mı sence hocam ? Kaça vereyim ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…