Kararsız kaldım açıkçası ya birde şöyle bir sıkıntı var ikinci el ürün sitelerine koyduğumda hep bir fiyat düşürme çabası oluyor o yüzden çokta düşük fiyat koymak istemedim. Fiyat güncelledim bu arada.
Açıkcası fiyat bence pahalı. Bu sistem 3100 lira. SSD ekleyelim fiyat 3300 civarı oldu sizdeki monitörün ikinci eller zaten maksimum 100-150 civarına bulunabiliyor. Ayrıca 1050 Ti sizin kartınızdan çok daha performanslı. Benim görüşüm fiyatı biraz daha düşürmeniz. Hayırlı satışlar. Bahsettiğim sistemin linki:Sinerji DCA1050ti (Asus) Ryzen 5-8GB-1TB-GTX1050ti
2000 TL yazdım. Demediğini bırakmadılar. Şu hale bak. Teşekkür edeceğine bir de dibine kadar eleştiri yapıyor. O sistem 2000 bilemedin 2500 TL yapar en fazla. İkinci el sistem satarken sıfır fiyatlarına değil, ikinci el piyasasına bakılarak fiyat belirlenir. Sıfırını toplayıp da kıyaslama yapmak neyin nesi? Ne bekliyordunuz? O sistem en fazla 2500 TL eder. Havalarda uçmayın. Şuan Ryzen 5 1400 + GTX 1050 Ti olan hazır bilgisayarlar aşağı yukarı 3000-3500 TL arası. Sıfır piyasasına bakıp da ikinci el ürün satmaya çalışmanın mantığı nedir? Bakarsın ikinci el piyasasına ona göre bir fiyat belirler satışa sunarsın. Bilip bilmeden yorum yapıp üzerine azarlamaya kalkıyorsunuz.
Ryzen 5 1400 ikinci el piyasasında yaklaşık olarak 650 TL.
İçine monitörü de kattığınız taktirde bu fiyat yaklaşık olarak 2000-2350 TL tutuyor. Vatan'dan sıfır olarak toplayıp da ikinci el fiyatını düşünmeniz gerçekten güldürdü. O içmiş gelmiş diyen şahısa da güzel bir cevap olmuştur umarım.
560 2GB modeli atıyorsun üstüne tek fanlı pulse modeli daha sonra ikinci eli böyle diyorsun Kaldı ki toplu satış yapıyorum ve ikinci el fiyatına 50 TL yazsam bunun fiyatı o mu olacak ?
O civarlarda olduğunu belirttim ve bir örnek gösterdim. İkinci el fiyatı da biri 50 TL yazıyorsa değil, genel olarak birden fazla siteden ikinci el fiyatlarına bakılıp da belirlenir.
560 2GB modeli atıyorsun üstüne tek fanlı pulse modeli daha sonra ikinci eli böyle diyorsun Kaldı ki toplu satış yapıyorum ve ikinci el fiyatına 50 TL yazsam bunun fiyatı o mu olacak ?
Her parça farklı farklı şehirde olup piyasadaki en dip fiyatlar baz alınmış. Ona rağmen zar zor 2300-2400 görmüş. RX 560 ASUS STRIX 4 GB modeli olmasına rağmen PULSE 2 GB 560 fiyatı baz alınmış. Ki bunlar en dip piyasa fiyatları, hepsi de farklı şehirde neredeyse. Ama! 1 Ekim 2017'de koyulmuş ve büyük ihtimalle çoktan satılmış ilanı koymak da akıllıca tabii. En ucuz RX 560 4 GB ile kıyaslayın fiyatları. Kargo, GeT bilmem ne gibi bir ton masraf uzun lafın kısası. Daha düzgün bir 2. el piyasa karşılaştırması hak ediyor.