Ryzen 5 1400 ve RX 580 sistem toplama

Jhunkyff

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde oyun bilgisayarı parçalarını belirlemek için konu açmıştım çoğu parça belirlendi ama anakart seçimi ve ekran Kartı markası konusunda kararsız kaldım. Sizce anakart olarak ne seçmeliyim ve RX 580'i hangi marka tercih etmeliyim ?
Sistem hakkında öneri ve görüşlerinizi de yazabilirsiniz.
Önerileri Vatan Bilgisayar'dan yaparsanız daha iyi olur oradan alacağım çünkü ve sonradan SSD eklemeyi planlıyorum.

Sistem;

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı bu model alabilirsin. Fakat anakartın RAM uyumluluk listesinden seçtipin RAM uyumlumu diye kontrol et. Faha yüksek frekans hızında çalıştırabilmek için.
MSI B350M MORTAR AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart

Ekran kartını fiyat olarak hangisini daha uyguna bulursan onu tercih edebilirsin. Fakat şuanda stoklarda yok henüz.

Ekran kartınızı GTX 1060 yapın. Zira RX580 bulunmuyor.
1 günlük ceza yemiştim ondan geç cevap verdim kusura bakmayın. RX 580 seçmemin sebebi Dx12 için daha performanslı olması ve daha ileriye dönük olması sistemi yaz sonu gibi toplayacağım için o zamana kadar bu Ethereum olayı AMD piyasasını etkilemeyi bırakır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı