Sinerji Bilgisayar ile iletişime geçtim uyumlu mu diye sormak için. Bana işlemcinin ekran kartına fazla geldiği için dengesiz olduğunu böylece de FPS düşüklüğü yaşanacağını ve istediğim performansı alamayacağımı söylediler. Gerçekten böyle bir şey var mı? Hayatımda ilk defa bunu duydum. Size sorum böyle bir durum yaşanır mı?
3300 TL'ye böyle bir sistem topladım. 3200 TL'ye indirilir. 500 GB HDD koydum eğer GTA 5 gibi 7 tane oyun indirmeyeceksen sana yetecektir. Olmassa harici disk alırsın bir tane E: şeklinde. Ona kurarsın oyunlarını. 3200 TL'ye indirmek için daha kötü bir kasa ve 500W PSU seç. Ben Corsair 450 watt kasanın yeteceğini düşünüyorum.
Toplanır ama bahsettiğiniz 3000 TL'lik sistemde büyük ihtimalle ya R3 2200G yada G4560 kullanacaksınız ki buda ileriye dönük olmaz. Yani zaten bu ikisi sadece 1050 Tİ'ye kadar destekleyebiliyor. 1060'ta darboğaz görülecektir.
Bu bütçeye en iyi sistemi toplamaya çalıştım. Maalesef ki 17 TL aştım ama daha ucuza indirme şansı yoktu. Sisteme upgrade olarak işlemciye öncelik vermelisin.
Bu bütçeye en iyi sistemi toplamaya çalıştım. Maalesef ki 17 TL aştım ama daha ucuza indirme şansı yoktu. Sisteme upgrade olarak işlemciye öncelik vermelisin.Eki Görüntüle 319495