Ryzen 5 1500X ve 1050 Ti sistem PUBG FPS sorunu

Kintana

Hectopat
Öncelikler selamlar arkadaşlar. Steam yaz indiriminden yararlanarak almış olduğum PUBG oyunu her 5 saniyede drop yiyor. Her türlü şeyi denedim gerek başlatma seçeneklerine kod yazma olsun, NVIDIA ayarları olsun, driver güncelleme falan her şey denedim son çare aklıma sistemi değiştirmek geldi. YouTube'da adamlar hiç FPS drop yemeden oynarken ben sürekli drop yiyorum. Dediğim gibi ya sistem değiştireceğim ilerde ya da bu sorunu çözeceğiz. He bir de oyun çok RAM kullanımı istiyor diyorlar ben de 1X8 GB RAM 2666MHZ RAM var. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde 1.3 GB RAM kullandığını gördüm acaba bundan olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler.

Sistem özelliklerim:
*Ekran kartı: GTX 1050 Ti Gaming X
*Işlemci: AMD Ryzen 5 1500X 3.5GHz OC yaptım 3.7GHz
*Anakart: Gigabyte AB350 Gaming
*RAM bellek: Corsair 1X8 GB RAM 2666MHZ
120 GB SSD var oyun SSD'ye yüklü. 1TB harddisk

Yardımlarınızı bekliyorum. Tekrardan iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG gibi yüklü miktarda RAM isteyen oyuna 8 GB kapasiteli bir bilgisayar ile oynamaya çalışıyorsunuz. Drop olması çok normal. Benim sistemimde 16 GB RAM olmasına rağmen 9 GB bazen yer yer 10 GB boyutlarına ulaşan tüketim söz konusu. Kısacası 8 GB RAM takviyesi sorununuza derman olacaktır.

@NiqhtTmaRe61 haklısın ama anlatmak istediğimi anlamamışsın.YouTube'den izledim diyorum adamda hiç drop yok diyorum.Bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden bende PUBG'de drop giriyor lütfen yardım edin arkadaşlar.

Son düzenleme:
Öncelikle şunu belirtmeliyim, bu video PUBG' nin eski bir sürümüne ait. Güncellendikçe bu tarz durumlar değişebiliyor. Ayrıca benim kullandığım sistem de ilk zamanlar 8 GB RAM vardı ve takılmıyordu. Bir ay civarı kullandıktan sonra drop yaşadım. Bu hiç yaşamayacağın anlamına gelmiyor. Sonrasında 16 GB RAM yapıp sorunu çözdüm. Dediğim gibi 16 GB RAM sorununuzu çözecektir.

Şuanlık 16 GB RAM'e tamamlayamam geçici çözümü yoksa drop yiye yiye oynayacağım. Cevabınız için teşekkürler. İyi akşamlar.
Çözüldü diye nasıl yazacağım ?
Öncelikle şunu belirtmeliyim, bu video PUBG' nin eski bir sürümüne ait. Güncellendikçe bu tarz durumlar değişebiliyor. Ayrıca benim kullandığım sistem de ilk zamanlar 8 GB RAM vardı ve takılmıyordu. Bir ay civarı kullandıktan sonra drop yaşadım. Bu hiç yaşamayacağın anlamına gelmiyor. Sonrasında 16 GB RAM yapıp sorunu çözdüm. Dediğim gibi 16 GB RAM sorununuzu çözecektir.
Nasıl çözüldü olarak işaretleyeceğim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı