Ryzen 5 1500X ve 1050 Ti sistem toplama

Yapabilirsen Rami 8GB indir ilerleyen zamanlarda yükseltirsin onun yerine ekran kartını Gtx 1060 6GB yap her gün sistem toplamıyosundur geleceğe yönelik yatırım yap

Yapabilirsen Rami 8GB indir ilerleyen zamanlarda yükseltirsin onun yerine ekran kartını Gtx 1060 6GB yap her gün sistem toplamıyosundur geleceğe yönelik yatırım yap
Haklısınız ama sonradan alınan ramler birbirleriyle ilişki kuramayıp sorun çıkartıyorlar diye biliyorum.

O parçaların fotoğrafını nasıl çektin? Anlatabilirsen sevinirim. RAM, SSD, anakart ve güç kaynağını değiştirmelisin.

O parçaların fotoğrafını nasıl çektin? Anlatabilirsen sevinirim. RAM, SSD, anakart ve güç kaynağını değiştirmelisin.
Öncelikle o parçaların fotoğrafını başlat yerine ekran alıntısı aracı yazarak çektim bide ram ssd anakart ve güç kaynağını değiştirin demişsiniz yardımcı olabilir misiniz

Öncelikle o parçaların fotoğrafını başlat yerine ekran alıntısı aracı yazarak çektim bide ram ssd anakart ve güç kaynağını değiştirin demişsiniz yardımcı olabilir misiniz
Eyvallah. Şimdi o sistemden %40 daha fazla performans verecek bir sistem dizeceğim. 250 TL aştım ama çok fazla performans artışı olacaktır.

Bütçesi yetmediği için kıstım. Yoksa Samsung 850 Evo 250 GB koyulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…