Ryzen 5 1500X ve A320M-K uyumu

UniqueCopy

Hectopat
Bu ikiliyi kullanmaktayım ama etrafımdaki herkes muhakkak bir sorun yaşıyorsundur, anakart değiştir diyor anakart işlemciye göre çok zayıf vs. diyorlar. Bir sorun yaşıyorsan bile fark etmiyor olabilirsin diyorlar gerçekten doğru mu söylüyorlar yoksa kulaktan dolma bilgiler mi merak ediyorum açıkcası? Sistemde overclock veya yükseltme yapmayacağım.

Sistem hakkında çok ayrıntıya girmeyeceğim ama üstün körü şu şekilde;
-ASUS 1050 Ti ekran kartı.
-Ryzen 5 1500X işlemci.
-HyperX 2400MHz 16 GB(2x8) RAM.
-A320M-K anakart.
-Samsung Evo 240 GB SSD.

Kasa, PSU ve HDD değiştireceğim için yazmıyorum şimdilik. Düşüncelerinizi ve hakikati bilenleri davet ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece sorun yaşıyorusundur deyip sorun yaşamanın nedenini, sebebini söylemiyorlarsa kulaktan duyma hatta belki bir şey bilmeyip boş yaptığındandır.
Fiyat farklılığı: kaliteli/dayanıklı bileşenler, 3'lü/4'lü ekran kartı kullanımı,
Zengin hızaşırtma seçenekleri
Bluetooth/Wi-Fi gibi opsiyonlar gibi ilave özelliklerden oluşur.

Oyun oynama amaçlı düşündüğünüz 300 TL'lık bir anakartla, 1000 TL'lık anakart arasında "FPS" farkı göremezsiniz.

Sadece sorun yaşıyorusundur deyip sorun yaşamanın nedenini, sebebini söylemiyorlarsa kulaktan duyma hatta belki bir şey bilmeyip boş yaptığındandır.
Fiyat farklılığı: kaliteli/dayanıklı bileşenler, 3'lü/4'lü ekran kartı kullanımı,
Zengin hızaşırtma seçenekleri
Bluetooth/Wi-Fi gibi opsiyonlar gibi ilave özelliklerden oluşur.

Oyun oynama amaçlı düşündüğünüz 300 TL'lık bir anakartla, 1000 TL'lık anakart arasında "FSP" farkı göremezsiniz.
xD. ''FSP'' espirinizi anlayamadım ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı