A serisi anakartlar oc olmuyor sanırım ben de yeniyim donanım işlerinde ve bilgisayar toplamak için araştırıyorum. Ssd koymak yerine de 6gb 1060 koyulabilir
A serisi anakartlar oc olmuyor sanırım ben de yeniyim donanım işlerinde ve bilgisayar toplamak için araştırıyorum. Ssd koymak yerine de 6gb 1060 koyulabilir
Ssd sonradan takılabilir ama ekran kartını değiştirmek biraz maliyetli o yüzden öyle söyledim. 3gblık 1060 çok önerilmiyor, yani ben öyle gördüm çoğu yerde.
1)İşlemci soğutucu masrafına girmişsiniz. Onun yerine R7 1700 alınabilirdi ancak benim önerim R5 1400 yönünde.
2)RAM MHz hızı Ryzen sistemlerde önemlidir. Ayrıca 2x4 şeklinde en az 2666 MHz almaya çalışmalısınız.
3)Redrock genel olarak önerilmiyor ve PSU olan bir kasasını almışsınız.
4)O bütçeye 6 GB GTX 1060 konulabilirdi.
5)Overclock yapılamayacak bir anakart seçiminde bulunmuşsunuz.
1)İşlemci soğutucu masrafına girmişsiniz. Onun yerine R7 1700 alınabilirdi ancak benim önerim R5 1400 yönünde.
2)RAM MHz hızı Ryzen sistemlerde önemlidir. Ayrıca 2x4 şeklinde en az 2666 MHz almaya çalışmalısınız.
3)Redrock genel olarak önerilmiyor ve PSU olan bir kasasını almışsınız.
4)O bütçeye 6 GB GTX 1060 konulabilirdi.
5)Overclock yapılamayacak bir anakart seçiminde bulunmuşsunuz.
Doğrudur hocam. İlk defa kasa topladım zaten yavaş yavaş öğrenicez yapıcak birşey yok aldık artık En önemlisi steam da ki tüm oyunları oynayabiliyorum Pupg de fps düşüşü yaşamıyorum bu da bana yetiyor)