Ryzen 5 1500X ve GTX 1060 hazır sistem alınır mı?

Kusura bakmayın ama sisteminiz kötü olmuş.

Mesela neden? 1tb hdd eski pc m de vardı onu da kullanıyorum. Toplarken almadığım için yazmadım.

A serisi anakartlar oc olmuyor sanırım ben de yeniyim donanım işlerinde ve bilgisayar toplamak için araştırıyorum. Ssd koymak yerine de 6gb 1060 koyulabilir

Toplam maaliyet ?

Toplam maaliyet ?
1 ay önce 3500 tl ye topladım montaj dahil bu fiyata. Sadece windowsa para verdim oda key için 40 tl.

A serisi anakartlar oc olmuyor sanırım ben de yeniyim donanım işlerinde ve bilgisayar toplamak için araştırıyorum. Ssd koymak yerine de 6gb 1060 koyulabilir
Oc olmuyor mu? Daha yeni yaptım bu gece. Ayrıca böyle bi sistem toplayıp ta ssd koymamak ne kadar mantıklı olurdu tartışılır.

Son düzenleme:
Başka bir şey yapmışsın heralde. A serisi anakartlarda oc yapılmıyor.

Ayrıca böyle bi sistem toplayıp ta ssd koymamak ne kadar mantıklı olurdu tartışılır.

Ssd sonradan takılabilir ama ekran kartını değiştirmek biraz maliyetli o yüzden öyle söyledim. 3gblık 1060 çok önerilmiyor, yani ben öyle gördüm çoğu yerde.

Mesela neden? 1tb hdd eski pc m de vardı onu da kullanıyorum. Toplarken almadığım için yazmadım.
1)İşlemci soğutucu masrafına girmişsiniz. Onun yerine R7 1700 alınabilirdi ancak benim önerim R5 1400 yönünde.
2)RAM MHz hızı Ryzen sistemlerde önemlidir. Ayrıca 2x4 şeklinde en az 2666 MHz almaya çalışmalısınız.
3)Redrock genel olarak önerilmiyor ve PSU olan bir kasasını almışsınız.
4)O bütçeye 6 GB GTX 1060 konulabilirdi.
5)Overclock yapılamayacak bir anakart seçiminde bulunmuşsunuz.

Başka bir şey yapmışsın heralde. A serisi anakartlarda oc yapılmıyor.
Youtube'dan bi ingilizin yaptıklarını yaptım belki oc değildir ama başlıkta oc yazıyordu

Doğrudur hocam. İlk defa kasa topladım zaten yavaş yavaş öğrenicez yapıcak birşey yok aldık artık En önemlisi steam da ki tüm oyunları oynayabiliyorum Pupg de fps düşüşü yaşamıyorum bu da bana yetiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…