Ryzen 5 1500X ve GTX 1060 sistem toplamak

Selamlar, ram'in olmama sebebini de açıklarsanız sevinirim. Oyun için önerilen sistemlerde genel olarak Mhz'in çok büyük rolü olmadığını okuduğum için böyle bir değişikliğe gitmiştim. Önerdiğiniz ramin artısı ne olacaktır bana? Bir de 2x8 mi 2x16 mı olduğunu anlayamadım. Zannedersem 2x8 bu gönderdiğiniz ram

En son hal şu şekilde oldu
sistem son v2.png

Son soru işaretim kasa ile ilgili. Ona da tamam derseniz bu şekilde sipariş veriyorum.
edit: ramleri aynı markanın ledsiz versiyonlarından seçip 20 dolar daha indirdim.

@Jira @Nazım Paşa

Beraberinde gelen PSU'nun PCI-e kablosu 1 tane diye biliyorum. Kasa ayrı en az 2 PCI-e kablolu PSU ayrı alsan iyi olur.
hocam sistemi aldım. Daha sonrası için SLI gibi bişey düşündüğünüz için mi öyle demiştiniz? İptal etmeyi gerektirecek bir durum var mıdır? Henüz elime ulaşmadı ürünler.

@William Blazko hocam sistemi bu şekilde sipariş ettim. Ama 4 gb VRAM kafamı ciddi şekilde kurcalıyor. 20 dolar fazla verip Palit 1060 6 gb alabiliyorum. Ne dersiniz?

Ben oyunlarda bu VRAM konusunda acı bir tecrübe yaşadım bari siz bu hataya düşmeyin. Yerinizde olsam Rx 580 4GB tercih edeceğime kesinlikle 1060 6GB tercih ederim. Zira 580 4GB ile bir çok oyunda VRAM darboğazı yaşayacağınız için karttan tam verim alamayacaksınız.

Günümüz oyunları 4GB vram i rahatlıkla aşıyor ve her geçen gün de bu sayı artıyor.

RX 580 günümüz oyunlarını ultra da oynatabilecek seviyede bir kart dolayısı ile 4GB VRAM li model geleceğe dönük değil. Ölü bir yatırım sadece.

Belleğin fazlasının zararı olmaz. İleri de pişman olmamak için 1060 6GB veya 580 8GB tercih etmekte kesinlike fayda var.
Ayrıca VRAM ile ilgili bir konu açmıştım zamanında, göz atabilirsiniz.
4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı