Ryzen 5 1500X ve RX 580 Sistem Toplama

DDR5 ve PciE 4 çıkana yani Ryzen'in de güncelliğini yitireceği zamana dek evet.
Öyleyse sizin sisteminizden sadece işlemciyi ryzen 5 1500x olarak yükseltsem ve de bütçemi tabi O zaman tamamdır diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu ekran kartının 6GB modelini bulsam sistem maliyeti azalır mı yada performansı ?

Boş ver bu sistemleri ben yazacam şimdi sana git al gözü kapalı oyna.

• İşlemci Ryzen 1500X
  • Anakart ASUS B350M prime
  • RAM G.skill 3000 MHz Ripwas 16 GB
  • Ekran kartı MSI GTX 1060 6 GB OC
  • SSD sandisk ultra 120 GB
  • HDD WD dijital 1 TB
  • Kasa Aerocool 150 TL seç bir tane
  • PSU Zalman 500 Watt LE

Bütçen uygunsa SSD 240 GB yap kesinlikle öneririm.
HDD seagete 1 TB da olabilir hangisini ucuz bulursan.

İşte bunu bilmiyordum o yüzden başta sormuştum bu ekran kartı işlemci ve sistemle uyumlu değil mi ? Birde hem PS4 hemde bilgisayar için bir monitör tavsiyesi alabilir miyim Unutmadan bu sistemin maliyeti nedir ?

İşte bunu bilmiyordum o yüzden başta sormuştum bu ekran kartı işlemci ve sistemle uyumlu değil mi ? Birde hem ps4 hemde bilgisayar için bir monitör tavsiyesi alabilir miyim Unutmadan bu sistemin maliyeti nedir ?
TheMatrixHasYou'nun sistemini alamanı önermem. 120gb SSD ne? Asus B350 Prime alacağına MSI Tomahawk al. Prime anakartlar düşük seviye. GSkill RAM bellekler Ryzen ile tam uyumlu değil. Zalman PSU yerine FSP falan al aynı fiyata daha kaliteli. Sandisk SSD konusunda başarılı değil. Benim iki SanDisk SSD diskim öldü. Biri 120 diğeri 240GB
@TheMatrixHasYou Bence sen sistem tavsisyesi yapma. Ya da öğrenip yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…