Kasa kablolama açsından vasat bir kasa. VS serisi PSU'larda cızırtı problemi olduğundan önermiyorum. SSD olarak ise Adata SU800'de NAND yongalar bulunduğundan daha iyi bir ürün. Ekran kartı olarak Gigabyte GTX 1070 WindForce olarak yazarsanız çıkar. İtopya'da şu an 2200TL civarında.
İşte bunu bilmiyordum o yüzden başta sormuştum bu ekran kartı işlemci ve sistemle uyumlu değil mi ? Birde hem PS4 hemde bilgisayar için bir monitör tavsiyesi alabilir miyim Unutmadan bu sistemin maliyeti nedir ?
İşte bunu bilmiyordum o yüzden başta sormuştum bu ekran kartı işlemci ve sistemle uyumlu değil mi ? Birde hem ps4 hemde bilgisayar için bir monitör tavsiyesi alabilir miyim Unutmadan bu sistemin maliyeti nedir ?
TheMatrixHasYou'nun sistemini alamanı önermem. 120gb SSD ne? Asus B350 Prime alacağına MSI Tomahawk al. Prime anakartlar düşük seviye. GSkill RAM bellekler Ryzen ile tam uyumlu değil. Zalman PSU yerine FSP falan al aynı fiyata daha kaliteli. Sandisk SSD konusunda başarılı değil. Benim iki SanDisk SSD diskim öldü. Biri 120 diğeri 240GB @TheMatrixHasYou Bence sen sistem tavsisyesi yapma. Ya da öğrenip yap.