ErdemSz Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 Valorant, GTA 5, rekabetçi tarzı oyunlar için ikisi arasından hangisi tercih edilmeli (sadece ikisi)?
Valorant, GTA 5, rekabetçi tarzı oyunlar için ikisi arasından hangisi tercih edilmeli (sadece ikisi)?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 1500x tabi ki de. Çok daha iyi işlemci ve artı olarak ileride işlemcini güncellemek istersen am4 soketli anakart sana büyük bir fayda sağlar.
1500x tabi ki de. Çok daha iyi işlemci ve artı olarak ileride işlemcini güncellemek istersen am4 soketli anakart sana büyük bir fayda sağlar.
Avkan25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 136 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 ErdemSz dedi: Valorant, GTA 5, rekabetçi tarzı oyunlar için ikisi arasından hangisi tercih edilmeli (sadece ikisi)? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 1500X daha iyi olur soketi AM4 olduğu için ileride Ryzen 5 5600 gibi işlemcilere upgrade edebilirsin. Ben zamanında bu tercihi i3'ten yana kullandım ve şu an pişmanım işlemci yükseltmek istesem anakartı komple değiştirmem gerek.
ErdemSz dedi: Valorant, GTA 5, rekabetçi tarzı oyunlar için ikisi arasından hangisi tercih edilmeli (sadece ikisi)? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 1500X daha iyi olur soketi AM4 olduğu için ileride Ryzen 5 5600 gibi işlemcilere upgrade edebilirsin. Ben zamanında bu tercihi i3'ten yana kullandım ve şu an pişmanım işlemci yükseltmek istesem anakartı komple değiştirmem gerek.