Ryzen 5 1500X Yüksek CPU Kullanımı Sorunu

Arkada gereksiz bellek yiyen veya bulunan programları kapayınız. Ya da grafik ayarlarınız eğer düşükse yükseltiniz. Bazen tam tersi bile olabiliyor grafik yüzünden.

Arkada gereksiz bellek yiyen veya bulunan programları kapayınız. Ya da grafik ayarlarınız eğer düşükse yükseltiniz. Bazen tam tersi bile olabiliyor grafik yüzünden.
Hocam cezam vardı yeni yazabiliyorum.Boştayken sorun yok.Hangi oyuna girersem girim genede aynı durum yaşanıyor.Problem olup olmadığını nasıl anlarım?

Hocam cezam vardı yeni yazabiliyorum.Boştayken sorun yok.Hangi oyuna girersem girim genede aynı durum yaşanıyor.Problem olup olmadığını nasıl anlarım?
Darboğaz olabilir, fakat ortalama CPU kullanımıda iyi. Bana güç kaynağınızın Kaç W olduğuna dair bir mesaj atar mısınız? Bir de RAM.

Ryzen işlemciler için 3200 Mhz çift kanal önerilir ama önceden olmadığını söylemişsin. Hangi oyunları hangi ayarlarda hangi çözünürlükte oynadığnı belirtir misin?
Hocam Ac4+Ac Rogue+FarCry 3+ The Forest 1080p
Darboğaz olabilir, fakat ortalama CPU kullanımıda iyi. Bana güç kaynağınızın Kaç W olduğuna dair bir mesaj atar mısınız? Bir de RAM.
Hocam Ekran kartım işlemcime darbogaz yapması tuhaf değil mi?
Yeniden konu açmamak için buraya tekrardan yazıyorum.1 ay geçti sorunu hala çözemedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı