Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

Tamam yapmıyor işte. Ben sana çok çekirdekli olduğu darboğaz yapmaz mı dedim? Tekli çekirdek performansı ile burda kart RTX 2060'a kadar besler zaten.

"1660 Ti. RTX 2060 darboğaz oluyor."
Bali çekiyorsun galiba.
Konuda bir soru var cevabını verdim. 2060 ise darboğaz olduğunu belirttim bir yüzdelik söylemedim. Ancak sen kendi ekran kartından örnekler veriyorsun. Ona göre yargılama yapıyorsun. RTX 2060 tam verimli değil. Israr etmelik durum değil, sen istedin diye yapmayacak da değil. Ek olarak her oyunda olacak diye bir durum söz konusu değil.

Konuda bir soru var cevabını verdim. 2060 ise darboğaz olduğunu belirttim bir yüzdelik söylemedim. Ancak sen kendi ekran kartından örnekler veriyorsun. Ona göre yargılama yapıyorsun. RTX 2060 tam verimli değil. Israr etmelik durum değil, sen istedin diye yapmayacak da değil. Ek olarak her oyunda olacak diye bir durum söz konusu değil.
Arkadaşım ısrar etmiyorum zaten. Ben 1600 AF 3900X'tir demedim. Sadece burada ısrarla 1600AF'yi Pentium 4 gibi gösteren senin gibi insanlar var. Sistem alan kişilerde gidip neredeyse aynı performansta olan Ryzen 2600'e daha fazla para verip onu alıyorlar "darboğaz olur" dediğiniz için. Kendi işlemcim diye ben burada caka satmıyorum. Banane AMD veya İntel ise ben cebimden çıkana bakarım. Birdahaki sefere okuduğunu anlayarak cevap ver, kendinle çelişiyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı