R5 1600 AF işlemciye sahibim bu iki ekran kartı arasında kaldım.2. el alacağım, elbette aranızda işlemciyi yükselt başka ekran kartı al diyecekleriniz olacaktır ama şimdiden söyleyim işlemci yükseltecek maddiyata sahip değilim. Bu iki ekran kart arasından hangisi daha yararlı olacaktır benim için? Monitörüm 1080p. Bütçe: 3500-4000TL.
RX 6600 daha üst bir model. Yapacağı darboğaza rağmen diğer 2 ekran kartından daha fazla mı performans verir? Bilmediğimden soruyorum. Ve aksi taktirde neden direk 1660'a düştünüz 5600 XT daha iyi değil mi 1660'dan? Detaylı cevaplar mısınız?
RX 6600 daha üst bir model. Yapacağı darboğaza rağmen diğer 2 ekran kartından daha fazla mı performans verir? Bilmediğimden soruyorum. Ve aksi taktirde neden direk 1660'a düştünüz 5600 XT daha iyi değil mi 1660'dan? Detaylı cevaplar mısınız?
Yani gene de riskli çünkü bu işlemcinin tam besleyebildiği en güçlü kart 1660S olduğu için ve 6600 de çok üstü bir model olduğu için darboğazın çok yüksek olacağını sanıyorum hele bir de 1080p de. Sizce de yüksek olmaz mı?
Yani gene de riskli çünkü bu işlemcinin tam besleyebildiği en güçlü kart 1660S olduğu için ve 6600 de çok üstü bir model olduğu için darboğazın çok yüksek olacağını sanıyorum hele bir de 1080p de. Sizce de yüksek olmaz mı?
Ekran kartından her oyunda tam olarak faydalanmamak sorun değil, bütçesinin el verdiği en iyi kartı alsın. İleride işlemciyi günceller ve yoluna devam eder. Darbogaz dediğimiz olay gereğinden fazla öcüleştirildi son zamanlarda, bırakın oluyorsa olsun siz oyun keyfinize bakın. Ekran kartı işlemciden daha mı güçlü bütün ayarları fulleyin ve yükü ekran kartına bindirin oldu bitti.