Ryzen 5 1600 AF ile RX 5600XT darboğaz yapar mı?

Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer
Arkadaşlar 1080P çözünürlükte 1600 AF ile bu ekran kartı darboğaz yapar mı? Yaparsa 1660S tercih edeceğim .NET'te de fazla bilgi yok af versiyon yeni çıktığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci fiyat performans fakat ekran kartı (RX5600XT) biraz yüksek kalıyor. Darboğaz olma ihtimali var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla işlemci kullanımı benim gördüğüm kadarıyla %50'lerde ama ara ara %80'lere çıkıyor galiba, okunması zor ama GPU kullanımı sürekli %70'lerde, galiba yapıyor.
RX 5500 XT ile daha uygun olur bu işlemci.

İşlemci fiyat performans fakat ekran kartı (RX5600XT) biraz yüksek kalıyor. Darboğaz olma ihtimali var.
Aynı şekilde ryzen 5 2600 modeli de darboğaz yapacak o zaman diyebilir miyiz?

Bir soğutucu alıp 4.1-4.2 GHz overclock yaparsan besler. O.C yapmazsan işlemciyi yoran oyunlarda biraz darboğaz yapabilir. 5600XT alırdım ben olsaydım. Bu videoda neredeyse hiç darboğaz yapmamış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5600xt alıp işlemci yükseltmeyi mi beklemek mantıklı, 1660s alıp 3600 yapmak mı?

Birşey daha sorayım 5600xt kartı darboğaz haliyle 1660superin altına düşme şansı var mı? Sonuçta 4-5 ay içinde 3600 geçeceğim. Çoğu oyunda darboğaz yapmıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…