Ryzen 5 1600 AF ile Windows 7 kurulur mu?

venomandxneo

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, bu hafta yeni anakart işlemci aldım. Eski sistemimde Windows 7 kullanıyordum fakat gördüğüm Ryzen 5 işlemcilerle ilgili yorumlar kafamı karıştırdı.
Anakart: Gigabyte B450M V2 S2H.
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF
Ekran kartı: RX470 Nitro

Yeni anakart ve işlemciden ötürü haliyle format atmam gerekiyor. Twitch yayını yapacağım, daha çok oyuna yönelik kullanacağım sistem olacak. Windows 7 kurulmuyor. Kurulsa da Win 10 bu sistem için daha performans verir diyenler oldu. Widowsn 10 arayüz benim için iyi değil ve SSD yok. O yüzden düşünmedim. Forumda bu sistem tarzı Windows 7 üzerinden kullananlar var mı? Tavsiyelere açığım. Şimdiden teşekkürler. Hangisi daha iyi olur bilemedim. 2-3 güne montaj yapıp format atmam gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Windows 7 Ryzen ile sıkıntılı olur. Windows 10 kurun.

Yer altı, merdiven altı yöntemler ile kurulur. Ama stabil olmayabilir. Klavye ve fare çalışmaması gibi.

Windows 10'a geçin sisteminiz fazlasıyla yeterli zaten Windows 7'de zaten oynayabileceğiniz oyunlar sayılı.

@166770, doğru hocam. USB portları çalışmayana rastladım. Daha bir çok sorun oluyor.

Bunca yıldır win 7 de kullanıyordum çünkü eski işlemcim amd 965 be idi. Win 10 da ssd olmaması çok sıkıntı yaratır mı ? Oyun performansı kesin olarak 7 den iyimidir ?

PC geç açılır biraz.

Önemli nokta oyun oynarken yükü arttırmasın sistem olarak özellikle Twitch için. Eski sistem 40-50 saniyeye açılıyordu alışkınız geç açılmasına teşekkürler
Arkadaşlar windows 10 ltsc en performanslı win 10 diyorlar şuan onu düşünüyorum güncel sürüm türkçe mevcut mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…