Ryzen 5 1600 AF sistem toplama

Bütçe
400-450

Batuaydin

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, uygun fiyatlı bir sistem topladım.
İlk önce
*Power Supply Thermaltake 700W Silver Sertifikalı (ikinci el temiz garantili) Sahibinde.com'dan
*XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 (sıfır, garantili) Sahibinde.com'dan ikisini 600TL'ye aldım.

*Gigabyte b450m Gaming 558 TL'ye 17/02/2020 tarihinde aldım.

*AMD Ryzen 5 1600 AM4 12 nanometre 627 TL'ye 17/02/2020 tarihinde aldım.

*Everest ewn 905 marka usb wifi aldım 100TL'ye 18/02/2020.

Bilerek fiyat ekledim ilerde fiyat değişimlerini takip edebilirsiniz.

Tabi uzay kasa olarak sistemi topladım ama işlemci ekrana görüntü vermiyormuş bu yüzden ekran kartı almam gerekiyor. Önümüzdeki aylarda GTX1660 Super düşünüyorum. Bu sistemimin girebileceği en ufak kasayı arıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksekliği 40 uzunluğu 43 cm imiş.

Yüksekliği 40 uzunluğu 43 cm imiş.
Çok güzel bir kasaymış önerini dikkate alacağım teşekkürler.

İndirimlerle birlikte iyi fiyata yakalarsanız kesinlikle bu kasayı öneriyorum. Cooler Master'ın baba kasalarından. Zaten MasterCase serisi üst segment serisi oluyor. Malzeme kalitesi muazzam derecede iyi ve sağlam kasa. İnceleme şansım olmuştu, bir yakınıma Ryzen sistem toplamıştık.

İndirimlerle birlikte iyi fiyata yakalarsanız kesinlikle bu kasayı öneriyorum. Cooler Master'ın baba kasalarından. Zaten MasterCase serisi üst segment serisi oluyor. Malzeme kalitesi muazzam derecede iyi ve sağlam kasa. İnceleme şansım olmuştu, bir yakınıma Ryzen sistem toplamıştık.
Bir süredir inceliyorum ama fiyatının oynadığına şahit olamadım daha.
Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa Bu kasayı sipariş ettim kargo dahil 230 TL'ye geldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı