Ryzen 5 1600 AF ve B450M sistem nasıldır?

Fecredal

Decapat
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum, aşağıya yazacağım listedeki ürünler benim kafama yattı tam bütçeme göre ürünleri topladım o yüzden 200 TL daha koy şunu al gibi önerilere girmeyelim, son olarak da siz arkadaşlara sormak istedim çünkü yarın gidip ürünleri alacağım.
  • Ryzen 5 1600 (af) işlemci.
  • Gigabyte B450M S2H anakart.
  • Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz RAM.
  • High Power 500W 80+ PSU.
Ek olarak belirteyim, ekran kartı, kasa ve HDD elimde hazır mevcut. 2000 TL bütçe ile bu 4 parçayı alabiliyorum. Sizce ürünlerde değişikliğe gidilmeli mi, sistem ileriye dönük mü? Bence 2000 TL gibi bir bütçe için en iyileri bunlar siz ne düşünüyorsunuz?

Ekran kartı olarak elinizde ne bulunuyor? Güzel sistem, RAM 16 yapabiliyorsan yap. İleri de 3000 serisine geçiş yaparsınız.

Kimse yazmamış sanıyordum ama kontrol ettiğimde biri yazmış sevindim hocam. Ekran kartı olarak elimde şu anlık GT 1030 bulunmakta, RX 570 ekran kartına geçiş yapacağım yakın zamanda. Dediğiniz gibi RAM ve işlemciyi de ileride değiştirmek isterim o yüzden bu anakartı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…