Ryzen 5 1600 AM4 stok fan var mı?

Cnert

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ryzen 5 1600 AM4'te stok fan bulunuyor mu bilen arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi?

İyi bir satıcıya denk gelirsen çıkıyor genelde iyi hakkını veren güvenilir sitelerden fan çıkıyor

Son düzenleme:
Güvenilir değil mi? Ee orayı öneriyorlar hep. Olau nedir? Ben alacak olsam Vatan'dan alırım orası ayrıda sebebini merak ettim

Yakın zamanda yaşattıkları ortada ve az sayıda da değil ürünü ne kargoya veriyorlar ne de iade alıyorlar günler sürüyor hepsi müşteri hizmetlerine ulaşmak bir cevap almak işlem yaptırmak günlük 3-4 saat abartmıyorum o sıkıntıyı yaşayanlardan biri olarak söylüorum telefonu kapatmalar mı öyle böyle deyip sizi oylamalırımı say say bitmez ürünü geri aldıklarında para iadesi için bekletmeleri mi yoksa ürün geldi nerede bilmiyoruz öteki birimimiz işlem yapacak sonra biz vs..

Özet alternatif yerlerden ürün alınır az bir fiyat farkı varsa da yine fazla verilir başka yerden alınır çok kaçırılmaz denilecek bir fırsat varsa riske girilir aksini söyleyen kişileri anlamak güç.

Youtubeda sürekli övüyorlar banada pahalı geliyor genelde burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…