Ryzen 5 1600 CPU Sıcaklıkları

Stok fan kullanarak mı elde ettiniz bu ısıyı?

Stok fan kullanarak mı elde ettiniz bu ısıyı?
Evet. Bu yüzden demiştim zaten 1.2V ve stok frekans ile 77 derece garip geldi diye. Ama kasa hava akımı, oda sıcaklığı, işlemci silikonu, termal macun bunlara etken olabilir diye düşünüyorum, fazla takmanıza gerek yok gibi.

Anladım, teşekkür ederim hocam yorumlarınız ve ilgilendiğiniz için. Sanırım bir sorun yok işlemci de. İlk defa amd kullanınca insan bir tereddüt ediyor.

Buda prime95 sonuçları.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 89
@CJack60 hocam sizce bu değerler normal mi?

Anladım, teşekkür ederim hocam yorumlarınız ve ilgilendiğiniz için. Sanırım bir sorun yok işlemci de. İlk defa amd kullanınca insan bir tereddüt ediyor.

Buda prime95 sonuçları.
Sorun yok işlemcide. Güle güle kullanın, içiniz rahat olsun.

Hocam ben overclock yapmadan 45-50 derece gördüm. Sizce çok fazla mı? Sizinki çok iyi gerçekten. Soğuk bölgede mi yaşıyorsunuz? Bu arada anakartımda 50 derece anlamış değilim...

Hocam ben overclock yapmadan 45-50 derece gördüm. Sizce çok fazla mı? Sizinki çok iyi gerçekten. Soğuk bölgede mi yaşıyorsunuz? Bu arada anakartımda 50 derece anlamış değilim...
Hayır, fazla değil. Genele bakılırsa süper Benim kasa fan bakımından bayağı kalabalık ve voltajım düşük olduğundan silikon konusunda şanslıyım. Istanbul bölge bu arada. Anakartın 50 derece olması da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…