Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #11 FPS düşüşü yaşadınız mı?
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 The G.O.A.T dedi: Eskiden neyse ona çekin. BIOS'u resetlediniz mi? Genişletmek için tıkla... dediğim gibi sadece oyunda stress testinde 3.5 e düşüyo The G.O.A.T dedi: Ekran kartını besliyorsa sıkıntı yok. Nedenini anlamadım. Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Ekran kartını besliyorsa sıkıntı yok. Nedenini anlam AkadirAY dedi: dediğim gibi sadece oyunda stress testinde 3.5 e düşüyo Genişletmek için tıkla... bu boştaki hali Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Ekran kartını besliyorsa sıkıntı yok. Nedenini anlamadım. Genişletmek için tıkla... AkadirAY dedi: dediğim gibi sadece oyunda stress testinde 3.5 e düşüyo Genişletmek için tıkla... buda stress testi Emir Yüksel dedi: FPS düşüşü yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... evet Dosya Ekleri resim_2021-04-08_001239.png 352,6 KB · Görüntüleme: 44 resim_2021-04-08_001333.png 353,8 KB · Görüntüleme: 32
The G.O.A.T dedi: Eskiden neyse ona çekin. BIOS'u resetlediniz mi? Genişletmek için tıkla... dediğim gibi sadece oyunda stress testinde 3.5 e düşüyo The G.O.A.T dedi: Ekran kartını besliyorsa sıkıntı yok. Nedenini anlamadım. Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Ekran kartını besliyorsa sıkıntı yok. Nedenini anlam AkadirAY dedi: dediğim gibi sadece oyunda stress testinde 3.5 e düşüyo Genişletmek için tıkla... bu boştaki hali Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Ekran kartını besliyorsa sıkıntı yok. Nedenini anlamadım. Genişletmek için tıkla... AkadirAY dedi: dediğim gibi sadece oyunda stress testinde 3.5 e düşüyo Genişletmek için tıkla... buda stress testi Emir Yüksel dedi: FPS düşüşü yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... evet