Ryzen 5 1600 GT 1030 sistem nasıl?

Sisteminiz geleceğe yönelik değil hem A320 anakartlar yeni nesil Ryzen'leri desteklemeyecek desteklemesi için B450 chipsetini kullanmanız lazım.

Bayağı kötü. APU sistemler zaten GT 1030 performansı veriyor. Üstelik bu fiyata bu sistem hiç alınmaz. R5 1600 ama eski sürümü. Tam bütçe belirtin, daha güzel bir sistem toplayalım.
3150 tl
Bayağı kötü. APU sistemler zaten GT 1030 performansı veriyor. Üstelik bu fiyata bu sistem hiç alınmaz. R5 1600 ama eski sürümü. Tam bütçe belirtin, daha güzel bir sistem toplayalım.
toplayalım akşama kadar zaman var
1 kere alacağiz sistemi ona görr güncelleme yapilmayacak en fazla 3200 tl

Son düzenleme:
APU sistem alınabilir. Aynı performansı verir.
-R3 3200G (alınabilir ise R5 2400G daha iyi)
-B450M S2H(OC yapılmayacak ise A320 alınabilir)
- 2 adet 3000 MHz 8 GB RAM(2 kat performans sağlar)
- Fsp CMT110A USB 3.0 500W Midi Tower Pencereli Gaming Kasa - incehesap.com burada stokta yok, başka sitelerde bulunabiliyor.
-Bütçe ne kadar kalmış ise o para ile SSD alınabilir.

Ap
APU sistem alınabilir. Aynı performansı verir.
-R3 3200G (alınabilir ise R5 2400G daha iyi)
-B450M S2H(OC yapılmayacak ise A320 alınabilir)
- 2 adet 3000 MHz 8 GB RAM(2 kat performans sağlar)
- Fsp CMT110A USB 3.0 500W Midi Tower Pencereli Gaming Kasa - incehesap.com burada stokta yok, başka sitelerde bulunabiliyor.
-Bütçe ne kadar kalmış ise o para ile SSD alınabilir.
u sistem alacaktım fakat araştırınca vazgeçtim ilerde ekran kartı istiyormuş bende buna karar verdim

apu*

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı