Ryzen 5 1600 GTX 1060 Sistem Toplama

Aralarında çok fark varmı peki özellik olarak ?
Çok fark yok. Ama fark var doğal olarak. Sonuçta GTX 1060 çıkalı 1 sene olacak. Ama pek fark yok. Yani GTX 1060 alabilirsiniz. RX 580 olsada almanızı önermem şahsi olarak. Şu zamana kadar hep NVIDIA kart kullandım. Hiç bozulmadı, arızalanmadı, garantiye gitmedi. Yani içinize sinsin.

İşlemcini neden değiştiriyorsun 4790K üst sınıf işlemci.İşlemciden arta kalan parayı ekran kartı alırken değerlendir GTX 1070 al. Ayrıca GTX 1060 1080p için ideal ama GTX 1070'i 2 sene daha fazla kullanırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İslemcisinin 4790K olduğunu nerede söyledi acaba arkadaş? Eğer elinde 4790K varsa bence de ekran kartını değerlendirmeli.

i7 4790k elimde yok sadece, Ryzen 5 1600 karşılaştırmasını sormuştum. Bu arada Ryzen 5 1600 ve 1060 sisteme Anakart ve RAM tavsiyesi bekliyorum. Kasam Corsair Spec-Alpha.

Zaten o kart F/P ürünü olduğu için tercih ediliyordu. Şimdi GTX 1060 daha ucuz. Bu yüzden daha mantıklı.

Lütfen konuyu kirletmeyin. RX580 sadece F/P ürünü olduğu için alınır ifadesini nerden uydurdunuz merak ediyorum. Artık forumda yüzlerce konu var nedenini araştırın bulun. Bırakın şu NVIDIA hayranlığını. RX580 orta seviye bir karttır ve stok durumu olması halinde her şekilde ve her koşulda alınır, alınmalıdır. Ha dersin bütçem fazla eyvallah gidip al 1080 ama onun rakipleri de geliyor bana sorarsanız o bile alınmamalı şuan.

RX 580 düşünüyorum zaten, 1 ay sonra stokta olur. MSI anakart ve ram tavsiyesi istiyorum. Ryzen 5 1600, RX 580 için.

Şu an stokta yokken veya stokta olsa bile bu kadar pahalıyken alınmaz. Bende biliyorum RX 580'in GTX 1060'ı geçtiğini, geleceğe yönelik bir yatırım olduğunu. Fakat aradaki 400 liralık farka değmez. Eğer fazla paran varsa alırsın bu kadar basit. Ama şu an alınmaz.

https://www.technopat.net/sosyal/index.php?threads/453819/

Anakart ve RAM tavsiyesi yaparsanız seviniim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…