Ryzen 5 1600 + GTX 1650 Super sistem toplama

Hüseyin Boz

Decapat
Makaleler
2
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum ve bazı parçaları sipariş verdim. Sizce bu sistemde uyumsuz donanım var mı? İleri de RAM takviyesi yapacağım.

İşlemci: Ryzen 5 1600 12NM.
Anakart: B450 S2H.
RAM: Corsair 8 GB.
Kasa+PSU: Spec-Delta 550W 80+.
Ekran Kartı: GTX 1650 Super Ventus.
Depolama: 860 Evo 500 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman zaman Ventus için yüksek sıcaklık duyumları aldım ancak kasanın havalandırması iyi, muhtemelen bu sebepten ötürü fazla ısınma sorunu yaşamazsınız.

Zaman zaman Ventus için yüksek sıcaklık duyumları aldım ancak kasanın havalandırması iyi, muhtemelen bu sebepten ötürü fazla ısınma sorunu yaşamazsınız.
80 watt civarı güç tüketiyordu sanırım maksimum bu ekran kartı onun için sıkıntı olacağını sanmıyorum,ayrıca fanların 60 derecede çalışma gibi bir özelliği yok onun için serin çalışacağına inanıyorum.

Zaten şuan sadece ekran kartının siparişini vermedim. Hangi ekran kartını sorsam illaki olumsuz durumundan bahsediliyor.

ben de aynı sitemi topluyorum fakat inno3d gtx 1650 super ile msi ventus xs arasında kaldım hangisi doğru seçim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…